Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera s'acomiada amb una amenaça: «Ves preparant la llibreta»

La presentadora de la sèrie documental es va dirigir a algú que ha estat molt dur amb Rocío Carrasco

Dimecres a la nit, Carlota Corredera va viure un dels moments més especials de la seva carrera. Va arribar el final de la primera part de la sèrie de Rocío Carrasco, que ella ha estat presentant amb gran èxit.

Des que es va iniciar l'esmentada producció, la gallega s'ha posicionat com a defensora del testimoni de la filla de Rocío Jurado. Ho ha fet amb tanta vehemència i determinació que, fins i tot, s'ha convertit en objectiu de fortes crítiques.

No obstant això, està clar que no li importa rebre atacs. Està disposada a defensar Rocío Carrasco dels 'negacionistes'. I això és el que va tornar a fer dimecres.

En concret, no va dubtar a usar aquest últim programa per llançar un missatge als que no se la creuen. I, en concret, a José Antonio, el marit de Glòria Mohedano.

La periodista gallega llança un missatge a la família Mohedano

En els últims dies, l'oncle de Rocío Carrasco ha estat molt crític amb la seva neboda. Així, públicament ha manifestat no creure els maltractaments va patir per part del seu ex Antonio David.

És més, tampoc creu la pallissa que li va propinar la seva filla, Rocío Flores, per la qual va ser condemnada. A més, va dir que estava apuntant tot el que es deia en la sèrie per després poder desmentir-ho en una entrevista. 

Aquestes dures declaracions les va realitzar poc després de l'homenatge a 'la més gran'. I això va indignar molta gent, inclosa Carlota.

Precisament per aquest motiu es va dirigir cap a l'oncle de Rocío Carrasco. Ho va fer dient que «aquesta nit us asseguro que serà molt especial per a ella, per a vosaltres, per a tots nosaltres».

«També serà molt especial per a la família que ha desfilat aquest cap de setmana per Chipiona. José Antonio, ves preparant la llibreta, querribem a l'última estació de 'Rocío, contar la verdad seguir viva'. Donem pas a l'última peça del puzle».

Unes paraules que segur que no van deixar indiferents els Mohedano. I tampoc quedarien impassibles després de conèixer que la sèrie documental tindrà segona part. En aquesta, els Mohedano seran els protagonistes, ja que l'ex d'Antonio David explicarà per què va trencar la relació amb ells.

Glòria Mohedano i el seu marit, José Antonio Rodríguez
José Antonio, el marit de Glòria Mohedano, va rebre un 'dard' de Carlota Corredera | GTRES

La presentadora s'acomiada dels 'negacionistes'

No només part de la família de Rocío Jurado rebutja el testimoni de la mare de Rocío Flores. També ho fan els 'negacionistes' i contra ells ha tornat a dirigir-se Corredera. 

Ho va fer amb un discurs que, a més de ciutadans anònims, va enviar a companys de professió. Ens estem referint tant a Kiko Matamoros com a Ana Rosa Quintana especialment.

En concret, els va dir que «hem comès errors, però el que importa és el que farem a partir d'avui. És molt revelador veure qui puja al carro d'acusar de cometre errors just després que l'hàgim reconegut primer. Són els 'negacionistes'».

«Aquests últims dies hem descobert que els 'negacionistes' es divideixen en dos. Els que han opinat sense ni tan sols haver vist la sèrie. I els que, de la nit al dia, han decidit no parlar del tema potser per no donar-li la raó».

Unes paraules, a les quals s'hi van sumar altres en al·lusió a la protagonista de la nit. «Aquesta sèrie l'ha fet tornar a ser la dona forta que va ser abans del seu infern personal. Ha renascut com l'au fènix que porta tatuada a l'esquena», va dir.

Els espectadors reaccionen al discurs de la periodista

Com no podia ser d'altra manera, els citats negacionistes han carregat durament contra Carlota Corredera. Ho han fet a través de les xarxes socials. Allí l'han acusat de manipuladora, de dictadora i, fins i tot, de prepotent.

No obstant això, molts espectadors l'han aplaudit per les seves paraules. Ho han fet enaltint que hagi deixat en evidència tant a Ana Rosa com els Mohedano. És més, han agraït el seu compromís amb el testimoni de la protagonista i amb la violència de gènere.

«Que valenta és aquesta dona! No la coneixia d'abans, però em deixa sense paraules el que està fent. Entenc que ha de patir per defensar aquest ideal de societat davant dels que neguen aquesta violència», deien diversos missatges.