Primer pla d'Enrique del Pozo

Enrique del Pozo ho confessa: «Vaig estar 4 anys amb un futbolista molt conegut»

El nou col·laborador de 'Viva la vida' ha revelat un gran secret

Dissabte passat, 29 de maig, 'Viva la vida' estrenava nou col·laborador. Diego Raval va marxar sobtadament del programa després de gairebé cinc anys treballant-hi com a col·laborador. Ara, Enrique del Pozo li ha agafat el relleu.

D'aquesta manera, ha tornat a la televisió després de molts anys a l'ombra. L'excantant i actor va tenir un debut ple de set de venjança contra Antonio David Flores. Amb ell està enfrontat des de fa prop de 20 anys, quan treballaven junts al mític programa 'Crónicas Marcianas'.

L'excantant revela que va sortir «4 anys amb un futbolista molt conegut»

Una de les grans anècdotes que a dia d'avui no havia explicat versava sobre el seu passat amorós. Diumenge, un dia després que s'estrenés al programa, el col·laborador va opinar sobre la relació entre Sergio Ramos i Pilar Rubio.

En un moment donat, del Pozo va deixar anar una bomba que va sorprendre molt la resta dels tertulians. «Jo vaig estar sortint quatre anys amb un futbolista molt conegut, i no tots són persones que estiguin tot el dia de festa, en discoteques...», va confessar el col·laborador, que no va voler fer pública la identitat del futbolista en qüestió.

«No entraré en el joc perquè és una situació complicada... Però et puc dir que els futbolistes no sempre estan de gresca, i és una professió molt dura i sacrificada. I si a sobre el jugador és bisexual o homosexual, el tema és molt més complicat perquè encara hi ha moltíssima homofòbia», va explicar.

El nou tertulià de 'Viva la vida' xoca amb Avilés

Per si fos poc, del Pozo va tenir una petita fricció amb José Antonio Avilés. Un dels col·laboradors més polèmics del programa, que també va voler ser protagonista per la mort de la mare d'Ana Obregón

L'andalús va donar tots els detalls dels Obregón i va revelar que van tenir problemes amb una empresa. «Fins l'any 2018 van estar als jutjats barallant-se per un concurs de creditors de l'empresa que tants maldecaps els va donar», afirmava Avilés. 

«Quina necessitat tens de dir això ara, en el moment en què està l'Obregón, que ha mort la seva mare? Això és part de la història. No creus que estàs ficant merda gratuïtament?», sentenciava.

«Jo crec que no és el moment de parlar d'aquestes històries», va dir del Pozo, fent callar l'altre col·laborador.

L'anècdota de l'excol·laborador de 'Crónicas marcianas' que va sorprendre tothom

Enrique del Pozo va explicar una altra de les anècdotes de quan es va estrenar a 'Viva la vida'. I és que, segons ell, el 1991 hi va haver un 'tongo' en l'elecció de Miss Espanya, que va ser Sofía Mazagatos. 

«Ens van dir qui havia de ser la guanyadora», sentenciava. «Nosaltres ens hi neguem perquè la que havia de guanyar havia de ser aquella. Llavors va dir la persona corresponent: no és aquesta, perquè és Sofía Mazagatos», va assenyalar, davant la mirada atònita de tots els col·laboradors.