Muntatge fotogràfic de Miki Nadal i Verónica Forqué

Miki Nadal confirma el que els fans de Verónica Forqué no volien saber

El còmic explica la veritat del pas de Verónica Forqué per 'MasterChef Celebrity'

 Miki Nadal ha parlat llargament sobre Verónica Forqué. L'actriu va morir fa poc de manera inesperada quan va decidir treure's la vida a casa seva, a Madrid. Un succés terrible que ens va deixar sense paraules.

Després d'aquesta pèrdua, molta gent ha criticat 'MasterChef Celebrity', ja que Verónica va patir molt quan hi concursava. Tenia tant d'estrès que fins i tot va abandonar el programa. I és que va confessar obertament: «Estic esgotada. No puc més».

 

No obstant això, una amiga de l'actriu va revelar que el cansament que tenia era degut a que acabava de passar la covid. D'aquesta manera, va voler desmentir que el talent show culinari tingués res a veure amb el que li va passar a Forqué.

També ho va confirmar Juanma Castaño, un dels dos guanyadors de l'edició, que va assegurar que «el cansament de la Verónica es devia al fet que acabava de sortir de la covid». I és que, pel que es veu, l'actriu va contagiar l'asturià i Miki Nadal, l'altre guanyador.

Miki Nadal i Juanma Castaño a 'MasterChef Celebrity'
Miki Nadal i Juanma Castaño han parlat de Verónica Forqué | RTVE

Miki Nadal parla sense embuts després de la mort de Verónica Forqué

El col·laborador i humorista ha fet referència a tot això i ha donat la cara públicament per 'MasterChef Celebrity'.

«És un dels programes en què he treballat més a gust. L'equip tècnic i artístic que fa possible aquest programa és excepcional», ha escrit en un post d'Instagram.

A més, Miki expressava que no ha rebut «més que facilitats a l'hora d'afrontar aquest repte, i em consta que als meus companys els va passar el mateix. Hem sigut molt feliços».

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity 6'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity 6' | RTVE

L'aragonès afirma que, quan va entrar al programa, sabia a què anava. «Des del principi, sabia on em ficava, i se'm va avisar que seria molt intens, però molt gratificant, i així va ser. 'MasterChef Celebrity' és un concurs de cuina, però també és un programa d'entreteniment, i ho vaig afrontar des del primer dia», confessava.

Pel que fa a la seva excompanya de programa, Miki confessa que «Verònica mereix una menció a part molt especial. Com vaig dir al seu moment, aquesta ha sigut l'edició de la Forqué. Ens tenia enamorats amb la seva manera de ser», ha dit.

«Ningú de nosaltres va poder amb ella. Només va poder amb ella la maleïda covid, que la va deixar sense forces. Ho puc assegurar, perquè tant el Juanma com jo la vam contraure també», aclaria.

«La Verónica gaudia treballant, i no us penseu que les crítiques l'afectaven»

«Nosaltres vam poder aguantar, però per a la Verónica va ser massa. Gaudia treballant, i no penseu que les crítiques l'afectaven. No llegia els comentaris que la gent li deixava a les xarxes socials, era molt més intel·ligent», sostenia Nadal.

Veronica Forqué en un photocall
Quan va morir, Verónica Forqué va deixar orfe el món del cine espanyol | GTRES

«Aquesta tristesa en forma de depressió que li venia de tant en tant des de feia uns anys va acabar amb ella cinc mesos després d'acabar el programa, encara que, i això és una opinió molt personal, potser ho tenia decidit des de molt abans», ha exposat.

Per a concloure, Miki ha donat la cara per 'MasterChef Celebrity'. «Qui, per motius que desconec, vulgui embrutar aquest programa i la tasca incansable de les més de 200 persones que hi treballen, simplement s'equivoca», sentenciava l'humorista.