Milà, sobre Rivera: «Quan va començar a posar-se pesat amb Catalunya vaig deixar d'escriure-li»

«No entenc la seva actitud, i el conec. Està d’un guerrer... Sembla que l’hi han posat el poder en vena», va recriminar-li Milà

Milà i Rivera
Milà i Rivera, junts a la televisió | Cuatro

«No entenc la seva actitud, i el conec. Està d’un gerrer... sembla que l’hi han posat el poder en vena. Abans li escrivia pel Whatsapp, però quan va començar a posar-se pesat amb Catalunya vaig deixar de fer-ho». Així, dràstica i contundent, es referia Mercedes Milà a un Albert Rivera, al qual havia deixat de parlar per la seva ‘radicalització’ amb Catalunya.

Milà, que va ser entrevistada a La Sexta Noche, no es va mossegar la llengua gens ni mica en ser preguntada per la seva relació personal amb Rivera, amb qui va compartir pantalla. El que més cridava l’atenció, així mateix, era la manera com Milà recriminava el seu posat a Rivera, sobre el qual explicava que «no l’entenc».

Milà, trista per Carmena

Més enllà de la crítica a Rivera, la presentadora de Movistar + també va referir-se als resultats de les municipals i, centrant-se en Madrid, va explicar que «perdre Manuela Carmena a Madrid és una punyalada ferotge» mentre relatava: «És una gran tristesa».

Milà, per tant, es mullava totalment quan parlava de política i deixava entreveure les seves inclinacions en un programa on va carregar amb duresa notable sobre la figura d’Albert Rivera, líder de Ciutadans.


Comentaris

envia el comentari