Mila Ximénez descobreix la gran traïció de María Patiño

La periodista no ha entès el posicionament de la seva amiga cap a un altre concursant

Mila Ximénez
Mila Ximénez ha mostrat sempre molta complicitat cap a María Patiño | GTRES

La nit d'avui ha estat dedicada a fer campanya per les quatre finalistes de 'Gran Hermano VIP'. Per a fer-ho han comptat amb caps de campanya de l'exterior que han fet un discurs adreçat a cadascuna d'elles, perquè després fossin les protagonistes qui s'enfrontessin a un al·legat final que animés als espectadors a votar-les per acabar guanyant el concurs.

Dins de tota aquesta dinàmica també s'han llegit alguns tuits i les protagonistes han pogut veure que opinen algunes personalitats de la televisió sobre el seu concurs. Ha estat aquí quan Mila Ximénez ha descobert la gran traïció per part de María Patiño.

Mila esclata contra Patiño

Jordi González ha llegit un tuit de María Patiño, on aquesta defensava a Adara i demanava que guanyés el concurs. Ha estat llavors quan Mila ha esclatat contra la seva companya perquè no ha entès que es posicionés a favor d'una de les seves rivals. Mila també ha confessat que olora que alguna cosa a fora no va bé i que haurà de lidiar contra alguns dels seus companys. Per últim, Mila també ha pogut veure un missatge del seu amic Kiko Hernández que sí que la defensa a capa i espasa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari