Mila Ximénez, molt emocionada a les xarxes: «Un dia menys...»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha compartit un vídeo molt especial

Mila Ximénez
Mila Ximénez ha emocionat a les xarxes socials | ACN

El passat mes de juny va ser quan Mila Ximénez va donar a conèixer públicament que patia un càncer de pulmó. Ho va fer a través d'una trucada telefònica al programa en el qual col·labora, 'Sálvame'. Emocionada i amb por, però també plena de positivitat i fortalesa és com es va mostrar en tot moment, durant aquella connexió telefònica.

Aquesta mateixa fortalesa és la que l'està mantenint ara, que està afrontant el tractament contra aquesta malaltia. Precisament així se la va poder veure recentment a 'Sábado Deluxe', a on va acudir per explicar com es trobava. Ho va fer durant una entrevista en la qual va exposar que tenia metàstasi i en que explicava el tractament que estava seguint i com es trobava ella anímicament.

Amb molta energia i ganes de lluitar des del primer moment

Aquesta energia i ganes de lluitar li de les quals fa gala habitualment es deuen essencialment a la seva filla, Alba Santana, al suport dels seus germans i dels seus amics. No obstant això, també li atorguen els seus milers de seguidors que a les xarxes socials no deixen d'insuflar-li ànim. I precisament ara ha volgut compartir el 'regal' tan especial que li ha fet un d'ells.

En concret, a través del seu compte a Instagram, Mila Ximénez ha penjat el vídeo que li ha preparat un seguidor, Luis Sarmiento. Aquest ha recopilat alguns dels moments més divertits de la col·laboradora en televisió així com nombrosos missatges dels seus incondicionals, missatges que li deixen clar el seu suport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sabéis todo el apoyo que me dais. GRACIAS

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

«Un dia menys per la teva recuperació»

La cançó 'Qué bonito es querer' de Manuel Carrasco és la banda sonora d'aquest vídeo tan especial i emotiu que ella ha volgut compartir. Ho ha publicat acompanyant-lo del següent comentari: «Gràcies al meu club de fans @milaximenez_cf US ESTIMO! No sabeu tot el suport que em doneu. GRÀCIES».

Si Mila s'ha emocionat amb aquest súper regal, també molts dels seguidors que l'han vist. Seguidors que, a més, han volgut deixar missatges d'afecte com «Molta força, ets una campiona» o «Cada vegada queda un dia menys per a la teva recuperació».


Comentaris

envia el comentari