Els 11 minuts del pròxim capítol del documental que Rocío Carrasco ha eliminat

La protagonista ha pres aquesta decisió per no causar dany innecessari

Després de l'entrevista concedida dimecres passat en directe, demà continua la sèrie-documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', i ho farà amb un episodi realment dur, concretament, girarà al voltant de la pallissa que la seva filla (Rocío Flores) li va propinar l'any 2012.

Una pallissa que va posar fi a la relació entre les dues dones, que avui dia segueixen separades. Això sí, sembla que d'aquest capítol s'han eliminat onze minuts per desig de la protagonista per evitar un dany innecessari a la seva primogènita.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'eliminació de diversos minuts

'Por' és el títol de l'episodi vuitè de la docu-sèrie que s'emetrà demà, on s'explicarà la vida de Carrasco des del juny de 2006 i juliol de 2012. Per aquest motiu, un dels pilars d'aquest nou capítol serà l'agressió física que Rocío Flores li va propinar a la seva mare i que la va portar a ser condemnada. Tal com la protagonista va explicar en la seva entrevista, ella s'ha obert en canal en aquesta producció i per això, ha narrat de forma clara i directa els esdeveniments que han marcat la seva vida i entre aquests la pallissa.

No obstant això, al plató va reconèixer que havia pensat que, amb relació a la narració de l'esmentada pallissa, era millor tallar determinats detalls, així que va exposar que li ho havia demanat a la direcció del programa perquè considerava que eren innecessaris. A més, va exposar que volia evitar un dany sense sentit a la seva filla.

Aquesta postura va ser rebatuda pocs dies després pel paparazzi Diego Arrabal al programa 'Viva la vida' on col·labora, dient que el motiu de l'eliminació d'aquests minuts era una altra: «Hi ha part del capítol que li treuen la veu perquè no s'escolti perquè són coses tremendes. Són coses que legalment poden portar conseqüències i no molt bones no només per a Rocío Carrasco».

Més detalls dels minuts eliminats

Ahir a 'Sálvame', César Toral va exposar que eren exactament onze els minuts que s'havien esborrat de l'episodi vuit: «No tot el que ens ha explicat Rocío sortirà en antena. Hem eliminat 11 minuts i 38 segons d'aquest relat esgarrifós, dels detalls més durs i difícils d'aquesta història». A més, ha afegit que aquesta eliminació s'havia dut a terme «per dues coses. Una, per exprés desig de Rocío Carrasco. Dos, perquè els màxims responsables de la sèrie-documental així ho han entès també. Estan d'acord absolutament amb aquesta decisió d'ella i així s'ha procedit».

Això sí, ha deixat una cosa clara: «És una història que s'ha d'explicar per entendre el relat i les circumstàncies de Rocío Carrasco i de la seva filla, però també és veritat que el fet de treure aquells minuts la història no es desvirtua per res i s'arriba a entendre perfectament el perquè ara mare i filla estan com estan».

Esgarrifós avanç

Ja s'ha emès l'avanç del nou episodi i el testimoni de Rocío no deixa indiferent a ningú. En ell relata que li entrava pànic cada vegada que els seus fills tornaven d'estar amb el seu pare quinze dies: «Tres nits abans no dormo, dilluns des que em llevo fins que venen m'ho passo al bany, vòmits, em donen atacs de pànic, d'angoixa...». Així mateix relata que una d'aquestes vegades que els seus petits tornen a casa, la seva filla, en lloc de fer-li dos petons, li diu: «No saps quina us tenen preparada».

I a partir d'aquí és quan entra a detallar la pallissa que la seva primogènita li propina: «Mentre ella em pega, va cridant. Ella és la que crida i crida: 'No em peguis, no em peguis, no em peguis' (...) A mi em va passar com una pel·lícula per tot el cap. Jo sabia que això obeïa a una cosa que no era normal».


Comentaris

envia el comentari