Mireia Segú (TV3) demana ajuda per trobar un conductor fugit d'un accident

El nebot de la periodista li van amputar part del peu dret
Mireia Segú, a TV3
Mireia Segú demana ajuda a les xarxes socials | TV3

Mireia Segú, reportera de TV3 i col·laboradora habitual de l'espai 'Telenotícies', porta 18 anys a la cerca de la notícia, però fa uns dies que la notícia té com a protagonista a un dels seus familiars. Segons informa la periodista a les xarxes socials, el seu nebot circulava per la carretera que condueix de Tarragona al Catllar quan un vehicle va envair el carril contrari.

 

 

Afortunadament, el nebot de Segú va poder reaccionar a temps per esquivar un impacte directe, però li van quedar seqüeles importants al peu dret, com l'amputació de la primera falange del quart dit o talls a totes les conjectures entre dits.

 

 

«Va anar tot tan de pressa, que no li van poder agafar la matrícula. Eren cap a les 19.00 de la tarda i ara ja no hi ha llum... Anava cap a treballar. A més, la baixa li farà perdre el curs», assegura la periodista. Per aquest motiu, demana als usuaris que aportin qualsevol pista sobre el conductor, que va fugir del lloc dels fets. De moment, se sap que el vehicle era un tot-terreny o un turisme de grans dimensions.

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari