Logotip de 'Gran Hermano'

Miriam Saavedra fa front al seu passat: «No volia viure»

La guanyadora de ‘GH VIP 6’ va assistir al plató de ‘Sálvame Deluxe’ per tancar tots els fronts que tenia oberts

Segons ha avançat 'La Coctelera', Miriam Saavedra va ser la convidada d'honor de 'Sálvame Deluxe' dissabte passat. Davant l'atenta mirada de tots, va aparèixer una Saavedra més sincera i forta que mai. Era una nit que prometia, ja que  la guanyadora de 'GH VIP 6' va assistir-hi per aclarir totes les polèmiques i rumors que han anat sortint aquests dies. 

Amb una corona d'autèntica princesa inca, va seure davant dels col·laboradors i de María Patiño, que va substituir Jorge Javier Vázquez una nit més. Aviat va començar a fer un repàs de tots els fronts oberts, des de la seva relació amb Carlos Lozano fins a arribar a Mónica Hoyos, tot passant pel seu 'affaire' amb Hugo Castejón. Un dels moments més difícils i on es va tornar a posar a plorar, va ser en  recordar l'avortament que va patir quan estava amb Carlos Lozano. Un avortament que fins i tot Lozano va posar en dubte al seu moment.

«No volia viure»

Va ser aleshores quan va afirmar que gairebé va perdre una trompa de Fal·lopi, un episodi dur de la seva vida del qual no volia sortir. «No volia viure», va confessar. Un moment difícil sense el suport del seu ex que li va marcar la vida. «Ell no va estar al meu costat i no em va ajudar», va admetre la guanyadora de 'GH VIP', referint-se al seu ex.

Un ex de qui continua enamorada, així ho ha dit sempre davant dels micròfons a Guadalix i així ho va tornar a dir dissabte passat al plató. «Carlos Lozano és i ha estat l'home de la meva vida», va dir. Però més forta que mai, la peruana no es va cansar de dir durant les dues hores d'entrevista que ella ara era «independent». «Jo no necessito Carlos Lozano, jo soc Miriam Saavedra, guanyadora de 'GH VIP 6'», va expressar Saavedra. De fet, aquesta medalla que es va penjar fa uns dies ha estat el que l'ha ajudat a aconseguir aquesta independència, tant personal com econòmica. «He llogat un pis per a mi sola i tinc molta feina», va admetre. Sembla que no li falten ofertes a la guanyadora del 'reality', ja que segons va dir, només sortir de la casa de Guadalix li van arribar molts projectes a les mans.

Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra estrena 'Princess Inca', el nou canal de Mtmad»

Campanes de boda?

Aquesta setmana a 'Sálvame' van sortir a la llum unes imatges que han fet parlar molt. Miriam Saavedra i Carlos Lozano van celebrar la nit de Nadal junts en un restaurant de Madrid. Un sopar al qual es va unir la mare de la peruana. Segons va explicar un testimoni que es trobava en una taula a prop dels tres, la mare de Miriam Saavedra va dir a Carlos Lozano que «si volia estar amb la seva filla, havia de passar per l'altar».

Carlos Lozano i Miriam Saavedra van celebrar la nit de Nadal junts | CATALUNYADIARI.CAT

Unes declaracions que l'actriu va negar rotundament en directe: «La meva mare no ho va dir, perquè ella és la primera que no vol que estigui amb Carlos Lozano». Pel que sembla, la convidada va reconèixer haver fet un petó a Carlos Lozano durant el sopar com a acceptació de les seves disculpes. Unes disculpes d'amics, no de parella. «Necessitava escoltar el que havia sortit de la seva boca i donar-li una oportunitat. El vaig veure, el vaig abraçar i li vaig dir que el perdonava» i així va resoldre la polèmica amb l'ex de Mónica Hoyos.

Més notícies relacionades: «Mónica Hoyos assegura que Miriam Saavedra era prostituta»

Una trobada paral·lela amb Carlos Lozano i Castejón

Un dels moments més tensos de la seva aparició va arribar en parlar d'Hugo Castejón. Un tema que la guanyadora de l'edició mai no havia aclarit, cosa que li ha causat molts problemes aquests mesos. Però a la fi ho va aclarir: «Encara que amb Carlos ja no tenia res, mantenia la passió i ens continuàvem veient. Igual que em veia amb Hugo, cosa que els dos sabien», va dir, deixant tothom sorprès. Pel que sembla, això era el que Carlos no duia gaire bé i en un atac de gelosia va explicar a Miriam el seu suposat 'affaire' amb Makoke: «Ell m'ho va explicar per despit i està disposat a reconèixer en públic que va ser així perquè jo el perdoni».