'Los Cuquis' de La que se avecina

El missatge de Carlota de 'LQSA' el dia que diu 'adéu'

Ha escrit unes paraules molt emotives a les xarxes socials

La gravació de la dotzena temporada de 'La que se avecina' arriba ja al seu final i, tot i que el futur de la sèrie està enlaire, sembla que després de 13 anys s'acomiaden definitivament del plató que feien servir fins ara. Després de tant temps de treball, èxits, amistats i milers de sentiments, alguns dels actors que han protagonitzat la comèdia han volgut acomiadar-se a través de les xarxes socials. 

Ha estat el cas de Carlota Boza, la jove que dóna vida a la filla gran d'Amador Rivas i Maite Figueroa, 'Los Cuquis'. Carlota s'ha mostrat molt emocionada a les xarxes, ja que sent que els seus companys són també la seva família i els qui l'han acompanyat durant la seva infància i adolescència. Cal recordar que la jove va arribar a la sèrie l'any 2006 amb només cinc anys, i ara ja en té  19. Tant els seus companys com els espectadors han pogut veure el gran canvi físic  que ha patit entre els focus i les càmeres del 'Mirador de Montepinar'. 

Emotiu missatge a les xarxes socials

Carlota no ha dubtat en compartir dues imatges on apareix plorant després de l'últim rodatge de la sèrie, a les que ha acompanyat d'unes tendres paraules de comiat: «Dilluns agredolç. Avui ha estat l'últim dia que hem gravat al plató, l'adéu a la nostra casa  per tants anys! Sempre al meu cor».

Entre les respostes a la imatge ha destacat la de la guionista i directora de la producció, Laura Caballero, la qual ha escrit: «Ai,  la meva germaneta...». Els fans de Boza també han volgut donar-li  suport  en aquest moment tan dur per ella i li han deixat missatges d'ànim com ara: «Tots aquests anys han valgut la pena perquè ens has regalat molta felicitat en els dies grisos», «Enhorabona pel bé que ho vas fer i ho seguiràs fent» o «T'estimem molt, Carlota. Ànim, que segueixen coses més grans, ja veuràs».