ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

El missatge de Jorge Javier que ho canvia tot: Ha mentit

Terelu Campos ha revelat com es va pactar l'entrevista amb la seva mare

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Terelu Campos ha revelat com es va pactar l'entrevista amb la seva mare | Catalunya Diari

L'entrevista de Jorge Javier Vázquez a María Teresa Campos al 'Sábado Deluxe' continua donant guerra. Els dos presentadors van demostrar que la seva amistat estava trencada i van provocar un terratrèmol a Telecinco que ha esquitxat tothom.

La veterana presentadora va esclatar contra Jorge Javier en directe i el va acusar de parar-li una trampa durant el programa, al qual ella suposadament havia acudit per parlar d'Edmundo i no de tots els enfrontaments familiars que té oberts.

«Jo he vingut a una cosa molt diferent, al que m'ha proposat aquesta casa, i ho tinc aquí. Jo he vingut aquí a una altra cosa, anem a veure si jo t'explico... », deia la convidada mentre assenyala el seu telèfon.

El missatge de Terelu que posa Jorge Javier entre les cordes

Encara que Jorge Javier Vázquez ha desmentit les paraules de María Teresa Campos en diverses intervencions a 'Sálvame', un missatge de Terelu a Alessandro Lequio sembla contradir la teoria del presentador. El col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' ha revelat el contingut d'aquest missatge, que deixa a Jorge Javier com el responsable que la seva mare s'assegués al plató de Telecinco.

«Jorge no l'hauria d'haver convençut d'anar-hi, sabent que ja té una edat. Va ser Jorge i només Jorge, que, pic i pala, pic i pala, la va convèncer per anar-hi», assegura Terelu en el missatge a Alessandro Lequio. Per a alguns, la prova no només deixa Jorge Javier de mentider, sinó també  com un instigador que es va aprofitar de l'edat de la presentadora per realitzar-li una entrevista que ella no volia concedir.

Jorge Javier es defensa i ataca Terelu per utilitzar l'edat de la seva mare

Davant els fets, Jorge Javier ha decidit alçar la veu per defensar-se i respondre de forma rotunda a Terelu Campos. El presentador ha assegurat que la col·laboradora menteix i l'ha atacat per utilitzar l'edat de la seva mare quan li convé.

«Quan us convenia treure a la vostra mare pel 'reality' 'Las Campos', bé que la sotmeties a llargues hores de gravació. I viatges a Xile, Argentina... No eren enregistraments fàcils. No ho entenc. El que no ha de fer Terelu per salvar la seva mare, que entenc que vulgui salvar-la, és carregar contra mi», ha afirmat Jorge Javier Vázquez.

Segons el seu testimoni, va ser la pròpia presentadora la que va negociar totes les condicions de la seva entrevista amb la direcció de 'Sábado Deluxe'. De fet, Jorge Javier va explicar que María Teresa Campos va ser qui va agafar el telèfon i va trucar a la direcció de 'Sálvame', on en un principi s'estava tancant l'entrevista.

No obstant això, Jorge Javier Vázquez reconeix que va trucar a la presentadora per demanar-li que anés al 'Deluxe', tot i que assegura que l'entrevista estava ja tancada i María Teresa completament convençuda de fer-la. «Em fa ràbia que em deixin com la persona que l'empeny al precipici», ha acabat el presentador.


Comentaris

envia el comentari