Melancòlic missatge de la catalana Sandra Barneda amb una destinatària clara

La presentadora troba molt a faltar la seva parella

Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'
La presentadora ha enviat un romàntic missatge a la seva parella | Telecinco

La parella televisiva formada per Sandra Barneda i Nagore Robles no han dubtat mai en mostrar el seu amor motiu pel qual han aconseguit captivar a milers de fans amb la seva història. Actualment però la parella està tenint una relació a distància, només durant un curt període de temps, per motius professionals i és que  la catalana està a la República Dominicana gravant 'La isla de las tentaciones' mentre que la basca continua a Madrid.

7.000 kilòmetres són la distància que les separen i és per això que Barneda, que desitja tenir la seva xicota al seu costat, ha compartit un missatge molt especial a través de les xarxes socials.

Sandra troba molt a faltar a Nagore

Aprofitant l'estiu, Nagore no va dubtar en agafar un avió per plantar-se al costat de la seva xicota i gaudir d'uns dies plegades. No obstant això, l'escapada només va durar uns dies, ja que Robles va tornar a Espanya per supervisar l'obre de la seva casa i per estar amb la seva família. L'absència de la basca ha fet que Barneda se senti melancòlica.

Després dels dies que han passat juntes vivint la seva història d'amor a l'illa, la presentadora ha compartit tres vídeos seguits per fer públic que troba a faltar la seva parella. En els vídeos la catalana es mostra mirant a càmera amb gest tendre, somrient i múrria. Unes imatges que tenen 'I will follow you' com a banda sonora i que van acompanyats del següent missatge: Melancòlic missatge de la catalana Sandra Barneda amb una destinatària clar

Aquesta però no ha estat l'única publicació romàntica que Barneda ha fet durant aquests últims dies. La presentadora està molt melancòlica i també ha compartit una foto on apareix d'esquenes asseguda en un banc i mirant al mar. Una imatge que ha acompanyat d'un emotiu text que ha tingut la resposta de Nagore Robles: «Quants anys/moments han passat des d'aquell banc... i el recordo com si fos avui. Amb tu em falten tantes vides com bancs existeixen». Sens dubte, la parella està molt enamorada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los bancos siempre me han cautivado. Miradores urbanos de vidas anónimas. Acompañantes silenciosos de primeras citas, de conversaciones a media noche... Siempre hay un banco que me recuerda a ti @nagore_robles El nuestro ahora está a más de 7000 km de distancia. Ese, tan lleno de grafitis, anodino para tantos, ese banco que decidimos que fuera nuestro. Madrugadas, tardes para mirarnos y charlar en él. A 7000 km de distancia me encontré este banco. Para pensar, para contemplar el mar, para agradecer, para gozar de los colores que nos ofrece la vida. Otro banco para mi propio ' banco invisible de recuerdos. Y tu? ¿ cuál es tu banco? . . . #loveislove #LIDT2020 #bancos #pasionporloquehaco #pocoyogapocosurfmuchoamor

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on


Comentaris

envia el comentari