La reina Sofia estudia marxar d'Espanya arran la seva relació amb Letícia i la polèmica amb Joan Carles

A això, però, cal sumar-hi tot l'enrenou de la Casa Reial

La reina Sofia en en funeral
La reina emèrita no passa per un bon moment | Cedida

No hi ha ja cap dubte que la reina Sofia no passa pel seu millor moment. Els continus escàndols de Joan Carles no deixen de preocupar la reina emèrita que enguany no està podent gaudir com voldria de les seves vacances a Mallorca.

Ja s'ha informat que les seves sortides del Palau de Marivent durant aquestes setmanes de juliol i agost estan sent molt escasses. Només se l'ha pogut veure passejar un parell de vegades pels carrers de Palma, al costat del seu millor suport, la seva germana Irene de Grècia.

Així ho explica Jaime Peñafiel en el seu últim article a 'El Mundo', confirmant que fa dies que pràcticament roman tancada en la residència oficial de la Família Reial en les seves visites a l'illa, al costat del rei Felip, la reina Letícia i les seves filles. I les poques vegades que ha sortit, ha estat coincidint amb l'absència de la família en els seus viatges oficials a altres illes.

La reina Sofia ho passa molt mal cada vegada que un mitjà de comunicació publica una nova notícia sobre els embolics amorosos de Joan Carles. L'última, la reaparició d'una altra amant amb qui el rei hauria estat simultaniejant la seva relació amb Corinna: l'empresària valenciana Sol Bacharach.

Farta d'haver de llegir per la premsa tot això i buscant una mica de tranquil·litat, Peñafiel apunta al fet que estaria disposada a prendre una decisió dràstica com el seu marit: marxar-se d'Espanya. El cronista real creu, que al contrari d'un destí de luxe com Joan Carles, la seva opció seriosa tornar a la que va ser la seva casa: Grècia. Aquest seria el lloc triat per a poder viure amb tranquil·litat.

Cansada de què Letícia i les seves nétes la ignorin

En la seva decisió d'anar-se'n d'Espanya també podria haver ajudat, una vegada més, l'actitud de Letícia. Peñafiel explica que «després d'aquests dramàtics dies a Marivent, la nora no s'ha dignat a dirigir-li la paraula».

La seva teoria sosté que la reina continua desconfiant de la resta de la Família Reial, inclosa la seva sogra. És més, hauria convençut a les seves filles per a seguir el seu exemple: «No li han demostrat cap afecte», relata sobre la relació d'Elionor i l'altra Sofia amb la seva àvia. Així doncs, la reina Sofia podria estar decidida a fer un pas i marxar-se d'Espanya per a iniciar una vida allunyada de totes les polèmiques de la seva família.


Comentaris

envia el comentari