L'amant embarassada apareix per sorpresa a la boda del nuvi: «Aquí tens el teu bebè»

Alguns convidats es van mostrar d'allò més sorpresos, mentre el nuvi feia veure que no escoltava res

Imatge d'una boda, amb el nuvi i la núvia
Alguns convidats es van mostrar d'allò més sorpresos, mentre el nuvi feia veure que no escoltava res | Pixabay

Moltes vegades la realitat sobrepassa la ficció. Són moltes les persones que creuen viure en una pel·lícula i protagonitzen escenes dignes d'un Òscar. Aquest ha estat el cas que s'ha viscut als Estats Units en una boda, on s'ha viscut una escena surrealista. 

Segons una de les assistents ha pogut gravar en vídeo, una jove va acudir a l'enllaç del seu xicot, el qual s'estava casant amb una altra noia. Però aquesta no va ser el gran succés, sinó la notícia que duia amb ella: «Sé que m'estàs escoltant, aquí està el teu bebè».

L'amant, embarassada per accident

Segons publica el diari 'Sport', sembla que el nuvi mantenia una relació amb la dona amb la qual s'estava casant en aquell moment. Tot i això, de manera extraoficial, el jove era infidel a aquesta persona amb una segona jove, la qual va aparèixer per sorpresa a la boda. 

Per accident, l'amant es va quedar embarassada, però sembla que el jove va continuar amb els plans de boda amb la seva parella oficial. És per aquest motiu que l'amant va decidir prendre's la justícia per la seva banda. 

Amb el crit «Aquí està el teu bebè», la noia va interrompre la boda. En aquell moment, els convidats van quedar bocabadats. Alguns van adonar-se del que estava passant i es van girar a l'instant. Altres, com el mossèn que oficiava la cerimònia i els dos nuvis van decidir fer veure que no estaven escoltant res.

@danielleondemand

Pregnant side chick crashes wedding ##foryoupage##drama##wedding##sidechick

original sound - danielleondemand

En aquell moment es va viure una situació d'allò més tensa. «Més et convé que surtis de la boda de la meva mare! Què et passa, què et passa!», es va escoltar després d'haver descobert davant de tots els convidats que el nuvi havia estat infidel. 

Segons el mitjà citat anteriorment, la boda es va haver de suspendre. A més, es desconeix si aquest gran embolic ha tingut solució, o si finalment la parella ha arribat a casar-se o si van tallar de soca-rel aquesta relació.


Comentaris

envia el comentari