El missatge de Mila Ximénez durant la seva malaltia que farà plorar tot 'Sálvame'

La col·laboradora ha reaparegut en plena lluita contra el càncer per enviar els seus ànims a Kiko Matamoros

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
El missatge de Mila Ximénez durant la seva malaltia que farà plorar tot 'Sálvame' | Telecinco

Ja fa diversos dies que Mila Ximénez va decidir apartar-se dels platós televisius per centrar-se exclusivament en el tractament per superar el càncer de pulmó que li van diagnosticar fa unes setmanes.   

Des de 'Sálvame' s'han bolcat amb la seva companya, a qui la majoria de col·laboradors consideren més aviat una amiga després de tants anys compartint lloc de treball. El fet d'haver coincidit en el temps amb el confinament i la pandèmia de Covid-19, que fa que els malalts de càncer siguin un grup de risc de cara a contraure la malaltia, està fent la situació encara més difícil. 

Que Mila confessés a 'Sálvame' que el càncer li havia desenvolupat en metàstasi, és a dir, que se li havia reproduït en una altra part del seu cos a banda del pulmó, va donar un cop molt fort als seus companys, ja que la situació és encara més difícil. 

Però el cas de Mila no és l'únic que ha viscut 'Sálvame' en els últims temps. Només cal recordar que Terelu també va patir una recaiguda del seu càncer i que va haver de ser operada per segona vegada. Ara, però, qui més preocupa és Kiko Matamoros, ingressat d'urgència per problemes de vesícula i que encara no s'ha recuperat. 

Mila Ximénez ha estat molt preocupada per Kiko Matamoros

Precisament ha estat l'ingrés de Kiko Matamoros el que ha fet que Mila Ximénez hagi reaparegut. La col·laboradora està molt preocupada per la salut del seu company, i mitjançant les xarxes socials ha enviat un missatge d'ànims al seu company. A més, també ha recordat la mort del marit de Paz Padilla fa tan sols unes setmanes, motiu pel qual també li ha enviat un missatge de suport a la gaditana. 

El mateix Kiko Matamoros ha estat l'encarregat de compartir amb l'audiència de 'Sálvame' el missatge que Mila li va enviar. «No tinguis por, el teu problema se solucionarà», li va dir Mila Ximénez a Kiko Matamoros. Això va provocar l'emoció de tot el plató, que està especialment sensible per la situació dels seus dos col·laboradors.


Comentaris

envia el comentari