David, el polèmic marit de la catalana Mónica López que li ha portat més d'un maldecap

La catalana es troba en el seu millor moment professional

Mónica López en una imagen promocional de La 1
El marit de Mónica López ha protagonitzat diverses polèmiques | TVE

Mónica López Moyano s'ha convertit en la nova referència televisiva de la 1. La directora de l'àrea de Meteorologia de la cadena i presentadora de 'El temps' durant més d'una dècada ha substituït a la veterana María Casado en l'espai matutí de la TVE.

«Avui no em vull acomiadar sense donar-los les gràcies una vegada més. Gràcies per haver estat aquí, a l'altre costat de les pantalles durant els últims 12 anys. Gràcies per la seva fidelitat, per la seva participació amb les fotos, amb els comentaris, amb el seu afecte que, encara que sembli mentida, arriba de tornada. Moltes gràcies, els desitjo un bon cap de setmana, i fins a la pròxima», s'acomiadava la presentadora el juny passat.

Mónica López: la meteoròloga que va substituir a María Casado

Ara, Mónica López ha començat una nova aventura al capdavant de 'L'hora de la 1', deixant a un costat la informació meteorològica que tants èxits professionals li ha donat. De fet, en 2016 va rebre un Premi Ondas per convertir 'El temps' en un espai de gran audiència i independent als informatius de la cadena.
 

Malgrat ser un rostre televisiu de la cadena durant més d'una dècada, fins al moment hem conegut molt pocs detalls privats de la presentadora.
 

Sabem que la catalana es va llicenciar en Física de la Terra i el Cosmos en la Universitat de Barcelona, ja que des de molt petita es va interessar per la meteorologia. 

David Torres, el polèmic marit de Mónica López

Pel que fa a la seva vida més íntima, sabem que Mónica López té dues filles fruit del seu matrimoni amb David Torres, un home que ha estat embolicat en la polèmica per la seva vida professional.

El marit de Mónica és actualment l'administrador de Meteoplay, una empresa amb seu a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), destinada a la prestació de serveis de meteorologia i d'assessoria i consultoria mediambiental. Entre ells, ofereixen el servei de creació de contingut audiovisual per a televisió, internet i premsa.

L'empresa dirigida per David Torres va ser investigada per TVE per possible competència deslleial. Un informe independent encarregat per la cadena a l'auditora KPMG va concloure que López i els seus companys no havien utilitzat mitjans públics per a fins particulars. No obstant això, la polèmica ja estava servida tot i que la presentadora va intentar restar-li importància a l'exclusivitat que li exigeix TVE.
 

Meteoplay va obtenir en l'exercici 2018 uns beneficis d'11.180 euros, encara que no es tracta de l'únic negoci que té en marxa el marit de Mónica López. La seva família es dedica a cura dels majors i comparteix amb ells la propietat d'una residència d'ancians a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari