Mónica Naranjo

Ara mateix: Mónica Naranjo, vestida de núvia!

La cantant volia recordar un moment molt especial

Després de totes les infidelitats vistes a ‘La Isla de las Tentaciones’, costa una mica imaginar-se fent el pas definitiu en una relació i passar per l’altar. Quelcom que molts seguidors de Mónica Naranjo han degut pensar després de veure la darrera fotografia que ha compartit la cantant al seu Instagram.

Mónica Naranjo, casada

Mónica Naranjo ha publicat una imatge on surt radiant, vestida de núvia. Però no ens atabalem. La cantant no està pensant, ni de bon tros, en casar-se, només ha volgut rememorar un moment molt especial viscut en el seu programa ‘Mónica y el sexo’. En concret, el vuitè capítol on va aparèixer preparada per casar-se amb Ana Joven, la guionista que l’ha acompanyat durant tota la temporada, al Liceu de Barcelona.

Juntament amb la imatge, Mónica ha recordat el moment viscut: «Aviat torna a emetre’s el meu programa preferit d’aquesta primera temporada de ‘Mónica y el Sexo’... Cada vegada que ho recordo... torno a omplir-me d’emoció per tot el viscut durant el rodatge... Gràcies a tot l’equip de Sr. Mono Productions per acompanyar-me... Gràcies a Anita Joven i Miguel Bosch per fer-me riure tant i tan bé...».

Tot i anar vestida de núvia, Mónica Naranjo no va arribar a casar-se fictíciament amb Ana perquè va assegurar que «volia casar-se amb ella mateixa», ja que «ha descobert que el compromís real comença per un mateix». Finalment, la cantant va casar-se amb ella mateixa, segellant el moment fent-se un petó al braç i amb José Corbacho com mestre de cerimònies.

També et pot interessar...