Mor un conegut cuiner de 'Masterchef' en un accident a casa seva

Gary Rhodes era molt conegut per la seva participació en els programes culinaris

Cuines de Masterchef
Un conegut cuiner britànic perd la vida a casa seva | TVE

El famós xef britànic, Gary Rhodes, ha mort de forma sobtada mentre estava a casa seva. El cuiner de 59 anys era molt conegut per la seva participació en els programes culinaris de Masterchef i Hell's Kitchen.

  

La mort ha tingut lloc a Dubai, ciutat on residia des del 2007. El cuiner va patir una lesió cerebral a conseqüència d'un cop al cap després d'una caiguda. Gary va morir a causa d'un hematoma, segons ha confirmat la seva família. El xef hauria caigut després de sopar, i l'impacte l'hauria deixat sense consciència, fet pel qual va ser immediatament traslladat a l'hospital.

Commoció per la seva mort

La família de Gary ha sol·licitat que es respecti la seva privacitat en aquests durs moments, durant aquesta mort tan inesperada. Les gravacions del programa que el xef estava rodant s'han aturat. Els companys i amics han mostrat tot el seu suport a la família, i han afirmat que Rhodes era una bona persona que sempre estava feliç.

El xef Gary Rhodes perd la vida
El xef Gary Rhodes ha perdut la vida | Wikipedia

Gary Rhodes ja va patir un accident quan tenia 19 anys. Va ser atropellat per una furgoneta i va entrar en coma. Va haver de ser intervingut en una cirurgia cerebral que va durar vuit hores. L'home va necessitar sis mesos per recuperar-se.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari