Mor José Pinto, mític exconcursant de 'Los Lobos' de '¡Boom!'

Pinto es va retirar fa uns mesos del programa d'Antena 3

José Pinto ha perdut la vida aquest dimecres
José Pinto ha perdut la vida aquest dimecres | Antena 3

José Pinto, mític concursant de 'Los Lobos' de '¡Boom!', ha mort aquest dimecres per causes naturals. Quan els serveis sanitaris han arribat, ja no es podia fer res i s'ha decretat la mort sobtada de l'exconcursant.

Cal recordar, que José Pinto va formar part de l'equip de 'Los Lobos' del programa d'Antena 3 '¡Boom!' durant 19 mesos, però el passat 18 de desembre va deixar l'equip després de 373 programes concursats. La seva raó va ser per motius personals i l'equip el va rellevar per Alberto Sanfrutos, que ja havia estat concursant en altres programes com 'Saber y Ganar'.

Segons comunica el mitjà ‘Salamanca24hores’, a primera hora del matí José Pinto va contactar amb l’alcalde de Casillas de Flores, el poble on residia, demanant-li ajuda per cuidar el guanyat, ja que es trobava malament. També es va avisar a l’equip mèdic, però una hora més tard només es va poder confirmar la seva mort. Segons fonts familiars se l'ha trobat assegut en una butaca a casa seva.

Els inicis de José Pinto a 'Los Lobos'

El mític exconcursant va entrar a formar part de l'equip de 'Los Lobos' quan Valentí, el seu creador, li va enviar una carta al seu poble oferint-li participar, això va ser perquè Pinto estava participant en aquell moment a 'Saber y Ganar'. Així Pinto va demanar que esperesin que acabés la seva participació en el concurs de La 2 i el temps establert per contracte per no participar en un altre programa d'aquestes característiques. D'aquesta manera José Pinto va formar 'Los Lobos' juntament amb Erundino, Manu i Valentín. 

Erundino, Manu i Valentín i José van participar junts durant 373 programes de '¡Boom!', sense arribar a emportar-se els diners però acumulant tal quantitat de diners que el programa els hi va repartir una part, tot i que continuaven participant. Els quatre junts s'han convertit en 'mítics' dins del programa i indispensables en la seva franja horària.


Comentaris

envia el comentari