Christofer, un dels participants de 'La isla de las tentaciones'

Els motius pels quals Christofer no hauria d'haver anat mai a 'La isla'

És el participant que ha perdut més en la seva experiència en el 'reality'

Christofer s’ha convertit en el participant més famós del programa de Mediaset ‘La isla de las tentaciones’, i amb ell el crit d'‘Estefanía’, que ha esdevingut tot un fenomen viral que ha traspassat les xarxes i la televisió colant-se fins i tot a la gala del Goya. El concursant ha hagut de fer front a què tota Espanya estigui fent ‘memes’ d’ell a les xarxes o reprodueixi el seu famós crit pel carrer i en qualsevol circumstància, arribant algun graciós a presentar-se a la seva feina a reproduir el famós moment.

 

Amb tot això, i ara que tal com vam veure ahir, Christofer acaba abandonant el programa abans d’hora a causa de la situació, ens preguntem si al concursant li ha compensat la seva participació en el programa, i la resposta és que, probablement, no, i aquests són els principals motius.

 

L’experiència ha estat una tortura

Els seus companys han pogut gaudir de les festes nocturnes i els banys a la piscina, mentre ell es passejava com una ànima en pena per l'illa quasi des del principi, trist i completament desolat al descobrir la infidelitat de la seva parella, que és probablement qui menys s’ho podia esperar després de 7 anys de relació.

 

Assetjament a totes hores

El crit d’’Estefania’ el persegueix a tot arreu, fent la vida quotidiana de Christofer més difícil encara, i més tenint en compte que tal com hem dit,  algunes persones s’han apropat al restaurant on treballa de cambrer a imitar el moment. Almenys les xarxes s’han solidaritzat amb el noi i han reprovat totalment l’actitud d’aquestes persones.

 

S’ha hagut de prendre un descans

Encara que en un principi va saltar la notícia que Christofer estava de baixa per depressió, els seus familiars han assegurat al programa ‘Socialité’ que Christofer ha volgut desconnectar una temporada fins que es calmin les aigües i se n’ha anat de vacances.

 

 

No té xarxes socials

No sabem si en tenia abans d’entrar al programa i les va eliminar o directament mai n’ha tingut, el cert és que mentre Fani comparteix publicacions quasi diàriament, Christofer està totalment desconnectat de les xarxes, i ho entenem, ens podem imaginar on arribaria la persecució i burla d’alguns usuaris de les xarxes si el pobre s’obrís un perfil.

 

Encara que no sabem si la parella s'ha reconciliat o no, està clar que la vida d'ambdós ha fet un canvi radical. Christofer no passa pel seu millor moment, i segons reconeix el seu germà, que va intervenir recentment a 'Sálvame', ho està passant molt malament a causa de tot el rebombori que s'ha causat i pel fet que l'engany hagi estat públic, ja que «dol més perquè quedes com un cornut davant de tota Espanya».

També et pot interessar...