Pablo Motos revela en directe el nom del líder polític que no vol anar a 'El Hormiguero'

Gairebé tots els candidats d'aquestes pròximes eleccions tornaran al programa

El presentador inverteix molt en propietats
El presentador no va dubtar en dir qui és el polític que no vol venir a 'El Hormiguero' | Antena 3

El passat dimecres 2 d'octubre l'actriu Carmen Maura visitava novament el programa de Pablo Motos. Maura venia a presentar la seva nova pel·lícula 'Cuernavaca' però les entrevistes a 'El Hormiguero' sempre van més enllà i Motos i Maura van acabar parlant de política i de les pròximes eleccions generals.

Aprofitant que havia sortit aquest tema Pablo Motos va assenyalar que té confirmada la visita al seu programa de tots els polítics menys d'un, que no dona resposta. Motos no es va mossegar la llengua i va dir el nom del polític: «Els tinc a tots menys a Pedro Sánchez. No em diu res, és com una via morta» ha assegurat el presentador.

Tampoc va assistir al programa el passat mes d'abril

L'actual president del govern espanyol en funcions ja no va assistir al programa d'Antena 3 el passat mes d'abril durant la campanya electoral de les passades eleccions. Maura també va dir la seva i va convidar públicament a Sánchez a venir a 'El Hormiguero' «que s'animi, perquè la veritat és que no ho veuran bé si és l'únic que no ve». Després d'aquesta confessió de Motos, el programa va llençar una petició a través de les xarxes socials per aconseguir que «potser ho llegeix» Sánchez.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari