Nagore Robles en una imagen de Instagram

El programa de Nagore Robles es passa amb Ylenia: «Alguna cosa tapant el nas»

Nagore Robles s'ha convertit en la nova enemiga d'Ylenia Padilla

Ylenia Padilla va ser una de les cares més estimades de la televisió, però fa un any va decidir retirar-se i ara ha desmantellat el negoci. Assegura que tots els presentadors es mouen per interessos mediàtics, inclosa Nagore Robles.

Nagore ha aconseguit una posició privilegiada a Mediaset pel gran talent que té davant de les càmeres. Es va fer famosa gràcies al seu polèmic pas per 'Gran Hermano', com va passar també amb Ylenia. 

La diferència entre les dues és que la parella de Sandra Barneda no es recrea en els seus errors, sinó que s'esforça per eliminar-los. Actualment és un personatge bastant estimat, ja que ha deixat enrere el passat polèmic per centrar-se en la seva carrera professional.

Al seu torn, Ylenia Padilla pensa que ella actuaria igual que la resta i que estaria disposada a fer qualsevol cosa per mantenir la feina de Telecinco. Però Nagore està per sobre d'aquests atacs i no es mou en els mateixos cercles que la seva antiga companya.

La tertuliana ha compartit molts platós amb Ylenia, encara que ja no vol perdre més temps amb ella. Després dels últims atacs, ha reaccionat d'una manera força admirable: «Passo de contestar».

No obstant això, Elsa Ruiz, una de les col·laboradores de 'Sobreviviré', ha fet un pas endavant per intentar bloquejar l'assetjament rebut. L'amiga de Belén Esteban els acusa de ser un programa de baixa categoria: «Us veuen els vostres pares».

Ylenia Padilla, al punt de mira: «Se li nota la veu»

Nagore Robles sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran sentit de l'humor i per això està envoltada de col·laboradors divertits. Cap d'ells s'ha sentit ofès després dels atacs d'Ylenia, ja que consideren que no està a l'altura.

Elsa Ruiz sap perfectament, com tots els espectadors, quin és el problema de Padilla, però no s'atreveix a posar-li nom. Per aquesta raó, l'ha deixat en evidència a través de la ironia i ha quedat en una posició lamentable. Fins i tot, alguns han retret el seu comportament.

«Està constipada i té una veu de regadora, així que millor que et moquis perquè deus tenir el nas tapat, no ho sé, no ho sabem. Estimats espectadors, el més important és no passar-se amb les begudes energètiques abans d'un directe perquè us pot passar això».

Unes declaracions que han fet somriure Nagore i que les xarxes socials no han trigat fer-ne ressò. En el seu moment, Ylenia era bastant estimada, però ha traspassat tots els límits i actualment gairebé ningú vol donar la cara per ella.

Nagore Robles, contra Ylenia: «Marica»

Ylenia Padilla ha demostrat no estar a l'altura del problema i ara ja no l'aplaudeixen pel seu comportament. Va atemptar greument contra 'Sálvame' i, fins i tot, va acusar alguns col·laboradors de consumir drogues, però ells no van respondre.

Els directors de Jorge Javier entenen que no està en el seu millor moment, així que han intentat que reflexioni i s'han ofert a ajudar-la. Però ella no vol creuar aquest pont i, a més, s'ha guanyat nous enemics.

«No podem demanar empatia i després plorar, la Nagore plorant i després portant homenots misògins i fastigosos. L'altre plorant a 'Sálvame' quan és un destructor de famílies i de dones», declara Padilla en un to estrany.

Robles ha preferit mantenir-se al marge, cosa que ha demostrat que està per sobre de l'antiga col·laboradora. Ella només vol donar a entendre que el boicot que està patint és perquè «el director d'aquesta cadena és marica».