Un periodista de TV3, indignat: «Explico l'ocupació de casa meva fa quatre anys i la resposta és que em foti»

L'excorresponsal de guerra Nicolás Valle ha rebut alguns atacs a través de Twitter per explicar com es va sentir en trobar el seu pis okupat

Imatge de Nicolás Valle, sent entrevistat per un jove estudiant de periodisme de l'UIC
Nicolás Valle va ser durant molts anys corresponsal de guerra en diversos conflictes. | Comunicació UIC

El periodista de TV3 i excorresponsal de guerra, Nicolás Valle, ha recordat aquest cap de setmana, a través de les xarxes socials, l'ocupació il·legal de casa seva que va patir fa uns anys i la resposta que ha rebut de molts usuaris de Twitter no ha estat la que esperava. Valle ha explicat que fa quatre anys va viure un desagradable incident a casa seva, quan en tornar a ella la va trobar ocupada, amb el pany canviat i sense poder accedir-hi. És per això que demana «no banalitzar les ocupacions».

El relat assegura que fent malabarismes, va aconseguir entrar pel balcó, trobant-se amb una sorpresa a l'interior: «Veure les teves coses empaquetades (per a vendre?): les joguines dels teus fills, els quadres familiars, els teus records, la teva roba, els teus llibres, els teus armaris amb roba aliena...». Tot i rebre mostres de suport de molts tuitaires, Valle també ha rebut atacs, dubtant del relat dels fets, tillant-los de 'fake'.

En aquest sentit, el periodista extremeny ha lamentat els atacs que ha rebut: «Explico l'ocupació de casa meva fa quatre anys i la resposta dels meus supòsits congèneres ideològics ve a ser, més o menys, que em foti. És manca d'empatia, per descomptat, però també ignorància: massa temps parlant dels problemes dels barris des d'una bombolla».

«Tenia una opinió abans i ara en tinc una altra»

L'any 2018, Nicolás Valle va explicar a través de Twitter, contestant un tuit d'Albano Dante Fachín, que va patir una ocupació il·legal, arran de la qual va canviar d'opinió sobre el tema de l'okupació: «Tenia una opinió abans i ara en tinc una altra. Com en tot, les coses no són sempre tan senzilles. El C33 va dedicar un programa als efectes perversos de les ocupacions il·legals... com, en realitat, afavoreixen les corporacions».


Comentaris

envia el comentari