Carlos Sobera a 'First Dates'

«No eres de Marbella?»: El moment humiliant d'una youtuber a 'First Dates'

El lapsus geogràfic de la noia ha deixat tothom amb la boca oberta

A 'First Dates', una youtuber ha tingut una badada que ha deixat al descobert que no té gaire idea de geografia espanyola.

El restaurant més famós de Mediaset ha obert les portes per a rebre la Renata, una noia de 18 anys, que ha anat al programa a buscar l'amor que mai no ha sentit.

«Ara per ara, no he trobat ningú que m'agradi”, ha comentat la jove al presentador de l'espai, Carlos Sobera. «No he arribat a enamorar-me. He sentit atracció, però ja està. M'encantaria enamorar-me», ha assegurat.

Després de presentar-se, la Renata ha conegut el Fran, un entrenador personal de 23 anys. El jove ha viatjat a Madrid des de Marbella per a trobar la seva mitja taronja.

Des del principi, tot apuntava que aquests dos amants de l'esport congeniarien ràpidament. «Jo faig powerlifting», ha assegurat la Renata, i el Fran li explicava que la seva vida gira al voltant de l'esport.

Aleshores el malagueny ha volgut compartir les primeres impressions que ha tingut de la jove: «És una noia fit que es cuida. Té bona aparença, és guapa. En general, molt seva, molt natural».

Moment 'no sé on ficar-me'

La cita ha anat com una seda. La Renata i el Fran han congeniat molt des del principi, però durant el sopar la noia ha tingut un petit lapsus que ha deixat al descobert el seu desconeixement de la geografia espanyola.

«A Màlaga, hi has estat mai?», li ha preguntat el noi, que no s'esperava la resposta que estava a punt de rebre.

«Espera, fa un moment has dit que eres de Marbella», l'ha interromput ella intentant-lo enxampar en un renunci, sense ser conscient de l'error que acabava de cometre. «Sí, però Marbella és a Màlaga», li ha respost ell amb cara d'incredulitat.

Després d'adonar-se'n, la youtuber ha reconegut que tenir pocs coneixements d'aquest camp. «Fatal. Territori espanyol, zero», ha confessat mentre reia.

«Un lloc com Marbella crec que té força fama i, bé, aquí la geografia ha fallat una mica», ha apuntat el jove amb humor.

Una experiència paranormal a 'First Dates'

Una altra de les parelles de la nit ha estat la que han format el Felipe, de 28 anys, i el Bruno, de 23. «Soc una persona a qui li agrada sortir de festa, viatjar, ballar, i també m'agrada llençar les cartes del tarot», ha assegurat Bruno quan s'ha presentat.

Durant el sopar, el jove ha volgut explicar al Felipe com es va introduir a les arts fosques. «I si et dic que et puc predir el futur, em faries cas?», li ha preguntat. I l'altre noi no donava crèdit del que acabava d'escoltar.

«Hi ha hagut un moment que m'ha descol·locat, però li vull donar una oportunitat», ha confessat el Felipe. I llavors ha demanat al Bruno que li expliqués quan va saber que tenia aquest do o habilitat.

«A la meva família hi ha hagut experiències amb esperits. Una vegada, jo era a casa, i la meva mare em va dir que l'havia posseït un esperit. Era el seu cantant preferit, que havia mort feia anys», ha començat explicant el Bruno.

I després ha seguit dient que la dona, que volia saber si estava passant de veritat, li va dir a l'esperit que si hi era, que li fes un senyal. Sense esperar-ho, es van sentir uns cops, cosa que el Bruno no es va creure, i va dir a la seva mare: «Ha sigut tu, mama», i, de cop i volta, es van tornar a sentir.

«Venia de a la paret del lavabo. Hi vaig anar corrent i no hi havia absolutament res. Aleshores vaig descobrir tot aquest tema de la meva mare, que em va introduir a la màgia negra, i vaig començar a interessar-me pel tema del tarot», ha confessat, molt seriós.

El Felipe, però, s'ha mostrat molt escèptic pel que fa a aquestes històries. «Podria haver sigut qualsevol altra cosa. Soc poc creient en això, però si ell hi creu i li agrada, doncs d'acord», ha confessat una mica nerviós.