YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un col·laborador de Telecinco ja prepara la seva maleta per 'Supervivientes'

La cadena acostuma a comptar alguns dels col·laboradors dels seus programes perquè participin en els seus 'realities' estrella

Jorge Javier al plató de 'Supervivientes 2019'
El nou concursant forma part dels col·laboradors de 'Viva la vida' | G3

Telecinco acostuma a comptar alguns dels col·laboradors dels seus programes perquè participin en els seus 'realities' estrella. Tot i que 'Sálvame' és el programa per excel·lència amb més representants a 'Supervivientes' i 'Gran Hermano', com ho eren en el seu moment 'Campamento de Verano o 'Acorralados', això podria canviar amb l'auge d'un altre format dels caps de setmana.

L'augment de seguidors que ha tingut 'Viva la vida' ha portat a la cadena a optar perquè un dels seus tertulians també formi part del 'reality' de supervivència de Mediaset a Hondures, concretament, per a 'Supervivientes 2020'. Certament, lluny del que es podria pensar, no es tracta d'un col·laborador especialment mediàtic ni amb una vida personal molt coneguda que pugui captar l'atenció dels espectadors. 

Estem parlant de José Antonio Avilés, tertulià de l'apartat del cor de 'Viva la vida'. Arribat al programa quan es va produir el canvi de director i hi va haver renovacions a la plantilla del programa, el jove, que supera la vintena, ja forma part del nucli dur dels col·laboradors. De fet, és un dels únics que té presència els dos dies de la setmana que s'emet al programa, és a dir, dissabte i diumenge. 

Així és el nou concursant

José Antonio Avilés s'ha anat fent el seu lloc en el programa gràcies a diverses exclusives i contingut inèdit sobre molts famosos. Una feina gràcies a la qual ha aconseguit el la renovació a 'Viva la Vida'. Encara que José Antonio acostuma a ser el blanc de les crítiques, i fins i tot algunes mofes, dels seus companys de plató, en moltes ocasions s'ha fet amb informacions exclusives que els seus companys no sabien, emportant-se així tot el mèrit.

El cordovès de 23 anys, que s'ha anat fent un lloc en aquest espai de tardes dels caps de setmana, havia estat vinculat a diferents pàgines web de notícies televisives i mitjans de comunicació d'àmbit regional abans d'entrar a Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari