IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La nova mentida de José Antonio Avilés que afecta directament Lara Álvarez

La mentida també involucra Dulceida i Paula Echevarría

Lara Álvarez a Telecinco
Lara Álvarez era aliena a aquestes accions | Telecinco

Cada dia que passa es van coneixent noves dades i mentides de la vida inventada de José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la vida' i ara concursant de 'Supervivientes'. A 'Sálvame', els col·laboradors han advertit que pràcticament tots tenien informacions de les gestes d'Avilés, i que algunes d'elles eren molt fortes.

Sens dubte, la gran bomba l'ha donat Kiko Matamoros, explicant una situació que va viure una empresària del món tèxtil, que creia que Antonio Avilés era agent d'un seguit de famoses i que gràcies a la seva mediació, podia aconseguir que aquestes portessin la roba de la seva marca.

El col·laborador va contactar amb l'empresària tèxtil per proposar-li que tres de les seves representades, lluïssin roba seva en programes de televisió i a través dels seus perfils de xarxes socials. Avilés li va demanar 1.200 euros a canvi que Lara Álvarez, Dulceida i Paula Echevarría participessin en aquesta acció.

És important recalcar que cap de les tres ha tingut mai un tracte laboral amb el col·laborador i que eren, a més, desconeixedores de tot l'entramat que s'estava generant al seu voltant.

José Antonio Avilés es va quedar els diners de l'empresària

Un cop Avilés va rebre l'abonament de l'empresària, aquesta es va mantenir a l'espera que les accions publicitàries acordades es duguessin a terme, però no obstant això, aquestes mai van tenir lloc. A partir d'aquest moment, l'empresària va sol·licitar en repetides ocasions a Avilés que li tornés els diners, però aquest mai va fer la devolució d'aquesta quantitat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari