Olga Moreno trenca el seu silenci i parla sobre Antonio David: «Ell no és així»

No ha fet falta ni un sol dia perquè Olga comencés a parlar sobre el seu marit i els seus fills

Tots els espectadors de Telecinco tenien els ulls posats en Olga Moreno. La dona d'Antonio David Flores se sumava ahir a l'experiència de 'Supervivientes' i tothom volia saber el paper que anava a jugar dins del programa. En un primer moment semblava que aquesta intentaria guardar silenci sobre els seus temes personals, però no obstant això, la concursant ha trigat molt poc temps a començar a airejar tota mena de detalls sobre la seva família, i ha començat a esplaiar-se per a explicar la relació que té amb els fills de Rocío Carrasco.

Moreno va tenir una primera baixada d'ànims en la preconvivència i es va esplaiar amb alguns dels seus companys, admetent que li estava sobrepassant el que estava ocorrent a Espanya amb l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. De fet, aquesta s'ha anat a Hondures sabent que la sèrie encara s'està emetent i per tant, mentre ella sigui a l'illa continuaran sortint dades que ella desconeixerà fins que acabi el 'reality' o fins que el programa li subministri la informació que consideri convenient.

Aquesta primera baixada d'ànims, a més, estava més que justificada. Perquè no és fàcil deixar a la teva família enrere i molt menys quan aquesta està passant un mal moment i tu no pots fer res per ajudar-los. Però sembla que Olga sap molt més de televisió del que crèiem i ja en la primera gala hem pogut veure les seves primeres declaracions vinculades a l'assumpte del qual tothom parla.

Olga ha enxampat a Lara Sajen per banda i ha començat a explicar-li els detalls de la seva relació amb els fills d'Antonio David Flores. Aquesta ha narrat com va ser el dia en què el seu marit li va presentar als seus fills. Segons ella, des del primer dia van tenir una connexió excel·lent i que s'ha mantingut fins al dia d'avui. Moreno ha volgut recalcar la bona nena que és Rocío Flores i també ha volgut treure a relluir la devoció que sent David Flores per la seva àvia, perquè confessa que se sap totes les cançons i que cada Nadal, aquest posa cançons de la seva àvia per a celebrar les festes.

Tant és així, que Olga ha contat que a la seva casa hi ha tasses amb la cara de Rocío Jurado i que cada matí es pren el cafè amb ella. Entenem que amb tots aquests detalls, intenta mostrar una família unida i que fuig de tota la polèmica, però el pas del seu marit pels platons durant vint anys no diu el mateix. La supervivent també ha volgut anar més enllà i ha volgut posar la mà en el foc pel seu marit.

Diu conèixer bé al seu marit

Moreno no tem a res i també ha volgut opinar sobre tot el que està explicant Rocío Carrasco sobre el tempestuós matrimoni que va viure al costat d'Antonio David Flores. La supervivent assegura que el seu marit no és com diu la filla de Rocío Jurado. Aquesta assegura que fa vint-i-un anys que el coneix i que mai ha vist res que li faci pensar el contrari de la seva bona actitud.

A més, afirma que mai s'ha parlat malament de Rocío Carrasco a la seva casa, perquè considera que d'haver-ho fet això faria que els nens tinguessin una mala imatge de la seva mare, alguna cosa que segons ella, mai voldrien que passés. Pensem que això ha passat quan encara no fa ni un dia que està en el programa i que per tant, a mesura que passin les setmanes les seves declaracions poden anar en augment i poden arribar fins i tot a perjudicar el silenci al qual s'està sotmetent Antonio David Flores i que sembla que respondrà quan acabi l'emissió de la docu-sèrie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari