Omar Montes es declara a Mónica Hoyos i li demana una cita romàntica

L'ex de Chabelita també va elaborar-li artesanalment un penjoll amb caragolines de mar

Omar Montes i Mónica Hoyos
Omar Montes i Mónica Hoyos estan començant una història a Hondures | Telecinco

Diuen que la gana aguditza l'enginy. Bé, doncs també els sentiments. Sembla que en aquesta edició de 'Supervivientes' l'amor està a flor de pell dels concursants. Menjar no tindran, però ganes d'estimar-se, moltes. Després de l'inici de relació entre Violeta Magriñán i Fabio, i l'apropament entre Isabel Pantoja i Colate, ara arriba la declaració d'intencions d'Omar Montes a Mónica Hoyos. 

L'ex de Chabelita s'ha fixat en Mónica Hoyos, ex de Carlos Lozano que, casualment, també és concursant d'aquesta edició. Montes no està desaprofitant cap oportunitat per a demostrar-li a Hoyos que realment li agrada i que, tal com ell ha manifestat, és la noia que més «mola» de l'illa.

Una cita romàntica

Tant que no ha dubtat en jugar totes les cartes i demanar-li una cita romàntica a Hoyos. «Amb mi tot són avantatges. Si tens un sopar amb mi, ja t'has guanyat un massatge i jo sóc un excel·lent massatgista. És més, et dic una cosa: si et faig un massatge, t'enamores». Davant aquesta proposta, Hoyos, que mirava a Omar amb ullets, no va dubtar en respondre que allà estava disposada. Finalment, van tancar el tracte d'un futur sopar junts amb un petó a la galta.

Però la declaració d'Omar no va quedar aquí i es va disposar a elaborar un penjoll amb caragolines de mar per la seva pròxima cita. Quan el va acabar li va comentar a Fabio què li semblava si quan li donés l'artesanal joia a Hoyos li digués: «Ets un tresor i et menjo el cor».

Una declaració que agrada a Hoyos

Fabio li va donar l'aprovat, però, finalment, Montes li va entregar el penjoll tot dient-li: «És tan preciós com tu. No vegis el bé que et queda, sembles la Sirenita. T'he regalat aquest penjoll per a dir-te que de tota l'illa ets la noia que més mola». 

Davant aquesta declaració, Hoyos es va desfer amb la mirada i li va contestar: «Això de què sóc la noia que més mola m'ha agradat. Avui tens ja dos punts». Ara cal esperar per saber com evolucionarà la seva relació, si finalment hi haurà cita romàntica i si repicaran de nou les campanes de l'amor a Hondures.

Omar Montes i Mónica Hoyos
Omar li va regalar un penjoll artesanal | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari