'Operación Triunfo' tornarà properament a Televisió Espanyola

Els concursants han rebut la notícia a través d'una videotrucada amb els professors de l'acadèmia

Corcusants d''OT 2020'
La tornada dels concursants podria fer-se realitat aquesta mateixa setmana | Catalunya Diari

Tot i l’arribada del Covid-19 a Espanya, el sector de la televisió ha pogut adaptar-se bé a aquesta situació i seguir amb la seva programació habitual, tot i que amb alguns canvis com, per exemple, gravar sense públic. És el cas de programes com ‘Sálvame’, ‘El Hormiguero’ o ‘La Resistencia’ entre altres, però no ha passat el mateix amb ‘Operación Triunfo’, que es van veure obligats a suspendre el programa i enviar a tot l’equip tècnic, professors i concursants cap a casa.

Ha estat la primera vegada en totes les edicions que s'ha hagut de suspendre el programa, i la continuïtat d’aquest un cop s’acabés la pandèmia va quedar en dubte. Ni els professors ni els directors d''OT' es van pronunciar al respecte, i els concursants tampoc sabien respondre a les preguntes sobre si podrien tornar a l’acadèmia o no.

A més a més, enmig de tota aquesta situació d’incertesa, el presentador del programa, Roberto Leal, va anunciar que deixava TVE per passar a presentar la nova etapa de ‘Pasapalabra’ a Antena 3. Tot i això, Leal va confessar que si el programa tornava posteriorment, ell també ho faria per poder acabar aquesta edició del ‘talent’ musical.

 

Noemí Galera anuncia la tornada d' 'Operación Triunfo'

Els concursants que encara participen al programa, juntament amb els professors de l'acadèmia i la directora Noemí Galera van protagonitzar ahir un directe a YouTube. «Hi ha coses que no estan en les nostres mans. Llavors el que jo us demano és que tingueu una mica de paciència perquè... necessitem que us feu les maletes aquesta tarda», anunciava Noemí als concursants. 

«És broma?» preguntaven alguns, i altres fins i tot s'han posat a plorar de l'emoció. «Encara que no podem dir la data encara... tornem ja!», explicava la directora. Segons ha explicat Galera, queda un mes de programa, és a dir, quatre gales les quals acabaran confirmant el guanyador d'aquesta edició d'un dels programes més longeus de la televisió pública.


Comentaris

envia el comentari