Preocupació per Isa Pantoja després d'un radical canvi físic

Les xarxes socials 'cremen'

Isa Pantoja a casa seva
Isa Pantoja ha patit un gran canvi físic en els mesos de quarantena | Instagram

La quarantena de gairebé dos mesos de confinament que estem vivint ha portat moltes persones a menjar més de l'habitual durant aquestes setmanes, en part per falta d'altres coses a fer, i en part com un mètode de suportar millor una situació nova per a tothom. 

A conseqüència d'aquest hàbit, hi ha estudis que asseguren que, de mitjana, cada espanyol s'ha engreixat durant aquests dos mesos entre dos i quatre quilos. D'altres, en canvi, han aprofitat el confinament per fer dieta i acostumar-se a altres hàbits, aprofitant que hi ha més temps lliure i, per tant, no cal abusar de menjars preparats i ultraprocessats. 

Isa Pantoja és una de les que s'ha sumat al segon grup, i segons ha anat mostrant a les seves xarxes aquestes últimes setmanes, ha canviat considerablement el seu físic, perdent molts quilos i tenint un aspecte més prim i esvelt. 

Segons ella mateixa ha explicat, actualment pesa 45,85 quilos després de dos mesos de dieta i de realitzar més exercici físic que abans. La cantant ha publicat diverses fotos amb roba esportiva per dona pes a les seves explicacions, però hi ha molts usuaris que creuen el que diu. 

Els seguidors creuen que s'ha operat

Un dels arguments dels seus crítics és precisament que no troben creïble que s'hagi aprimat en un moment en què la majoria de la població està fent precisament el contrari. De fet, han recordat el seu pas per 'Supervivientes', perquè Chabelita és la concursant de la història del 'reality' que menys es va aprimar, només 100 grams en tota la seva estada. 

Malgrat la incredulitat dels seguidors, la jove ha publicat també imatges on apareix amb uns abdominals ben definits, però els usuaris continuen creient que hi ha truc: «A qui vols enganyar? Et vas fer els 'quadradets' al cirurgià i et vas posar natges. Així que no diguis que ha estat per fer exercicis. No menteixis», «Operadíssima, així qualsevol» o «Tot és fals» són alguns dels comentaris que es poden trobar al seu Instagram.

Ella ha respost que ja fa un any que va operar-se per perdre els efectes que l'embaràs va deixar en el seu cos, i que tot el que ha aconseguit des de llavors és fruit de l'esforç, però poca gent està disposada a creure res del que diu Isa Pi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de @ isapantojam el


Comentaris

envia el comentari