L'origen de la mala relació entre Jordi González i una concursant de 'GH VIP'

Els dos protagonistes van treballar junts abans de ser presentador i concursant

Jordi González
Jordi González va acceptar les disculpes de la concursant | GTRES

Durant el debat de 'Gran Hermano VIP' d'ahir, Jordi Gonzálezva bromejar sobre el fet que una concursant actual del 'reality' el tenia bloquejat a Instagram per una disputa que va tenir lloc temps enrere. Per posar-nos en context hem d'anar fins a l'any 2016, quan Jordi González era presentador del debat de 'Gran Hermano 17' i Alba Carrillo era col·laboradora d'aquest.

Una disputa que tenia com a protagonista a Ylenia Padilla i a la mateixa Alba Carrillo va acabar per fer que Alba abandonés el seu lloc de treball i a mig programa, la qual cosa Jordi González ho va assenyalar com una falta de professionalitat, a més d'afegir que «tenia la pell molt fina».

Alba Carrillo molt molesta amb Jordi González

Aquest comentari no va agradar a Alba Carrillo, que després d'aquest fet no va tornar a coincidir mai més amb González. A més, no ha dubtat en diverses ocasions a pronunciar-se públicament en contra del presentador, arribant a dir fins i tot que no participaria a 'Gran Hermano VIP' mentre que González en fos el presentador, fent a la vegada una defensa cap a Jorge Javier Vázquez, destacant les seves habilitats com a presentador. Ahir, després de tot aquest temps, van fer les paus prometent-se una gran abraçada, un cop acabés el concurs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari