Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Photocall de la tercera temporada de 'La Casa de Papel'

La bomba que acaba d'anunciar 'La Casa de Papel'

Netflix confirma la data del retorn de la sèrie

Photocall de la tercera temporada de 'La Casa de Papel'
Netflix anuncia la quarta temporada de la sèrie | GTRES

Els fans de 'La Casa de Papel' ja tenen alguna cosa a celebrar.  Netflix ha anunciat el regrés de la sèrie a través de Twitter i Instagram amb la frase «Prepara't per al caos».

'La Casa de Papel' torna el pròxim abril

La nova temporada arribarà a la plataforma el pròxim 3 d'abril de 2020. Després de consolidar-se com una de les sèries més vistes de tot el món. Les tres primeres temporades van convertir la sèrie en tot un èxit mundial i ara els seus seguidors han demostrat que esperen impacients l'estrena del quart lliurament.

Possible cinquena temporada

Molts rumors apuntaven que 'La Casa de Papel' tornaria al gener, però finalment els seguidors de la ficció hauran d'esperar una mica més. L'anunci de la tornada ha suposat una bomba per tots els seguidors. Molts esperen impacients conèixer com continua la història que els ha mantingut enganxats els últims anys. La quarta temporada comptarà amb vuit capítols. Això no és tot, ja que els espectadors podran gaudir més anys amb aquesta exitosa sèrie, ja que segons apunta Fórmula TV, hauria estat renovada per una cinquena temporada.

 

També et pot interessar...