Pablo Motos ha explicat que va ser investigat pel CNI

Pablo Motos confessa que va ser investigat pel CNI

El presentador d''El Hormiguero' va explicar en un dels seus programes que s'havia fet una foto amb un integrant de l'ISIS

Tot i que els teleespectadors del programa 'El Hormiguero' d'Antena 3 estan acostumats a descobrir històries, secrets i detalls de les vides dels convidats que són entrevistats pel seu presentador, aquest cop ha estat Pablo Motos qui ha sorprès tothom amb una història gairebé surrealista que ha desvelat.

Pablo Motos ha confessat als seus seguidors que  va ser investigat pel CNI (Centre Nacional d'Intel·ligència) per una fotografia, en la qual apareixia el periodista amb un membre de l'ISIS (Estat Islàmic d'Irak i Síria).

'Trancas y Barranca' treuen a la llum la pintoresca història

Va ser en el programa en el que en un primer moment, de convidat hi figurava el cantant Alejandro Sanz, però que per culpa d'una pneumònia no va poder assistir. La direcció del programa va decidir convidar a  Javier Sardà, un dels presentadors de televisió més reconeguts del país.

Durant l'entrevista a Sardà, Motos va plantejar un joc de preguntes, en el qual els dos presentadors responien a les preguntes de les populars formigues del programa. I en una d'aquestes, 'Trancas y Barrancas' van preguntar el següent: «Alguna vegada has estat investigat pel CNI, el servei d'espionatge del Govern?».

Un cop formulada la pregunta i davant de la incredulitat del públic, Pablo Motos va aixecar el cartell del sí, fet que va suposar una gran sorpresa pels teleespectadors, pel públic del programa i també pel mateix convidat.

Pablo Motos va desvelar el secret a través d'un joc de preguntes
Pablo Motos va desvelar el secret a través d'un joc de preguntes | ANTENA 3

 

Visita a les instal·lacions del CNI

Davant la sorpresa que la resposta de Pablo va suposar a tothom, el presentador va explicar el motiu pel qual havia estat investigat pel CNI. Motos va assenyalar que un dia va assistir amb altra gent, com a convidats, a les instal·lacions que té aquest servei per tenir un coneixement més profund del seu funcionament.

«Ens van explicar algunes coses i vam dinar allí. I quan marxàvem, em van fer una foto», i va afegir que just en aquell moment, li van comunicar que l'havien estat investigant perquè s'havia fet una foto amb un home perillós que pertany a l'ISIS.

Una foto amb un desconegut

Davant d'aquesta incòmoda situació, Pablo Motos va haver d'explicar al personal del Centre Nacional d'Intel·ligència el perquè d'aquella foto amb un integrant de l'Estat Islàmic.

En la seva explicació a 'El Hormiguero', Motos va admetre que «estava a la platja de Dénia amb unes motos d'aigua i es va apropar un senyor, em va demanar una foto i me la vaig fer. Pel que es veu, era algú perillós».

El presentador va desvelar una situació realment pintoresca, i va voler posar un toc d'humor, reconeixent que encara guardava la foto al telèfon mòbil amb aquell personatge, i tot i que no va dir perquè ho feia, segurament és per recordar una de les històries més surrealistes que li ha tocat viure al popular presentador d'Antena 3.