YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pablo Motos revela, 15 anys després, la trampa de Cuatro amb 'El Hormiguero'

El valencià ha explicat la gran estafa de la retransmissió de les seves Campanades a Cuatro

Pablo Motos presentant 'El Hormiguero' el 18 de novembre de 2019
Pablo Motos revela l'estafa de la retransmissió de les seves Campanades a Cuatro | Catalunya Diari

El presentador del programa estrella d'Antena 3, 'El Hormiguero', ha revelat un fet que fins al moment no havia sortit a la llum. Pablo Motos ha aprofitat la presència de Cristina Pedroche, que presentarà aquest any les Campanades d'Antena 3, per a donar a conèixer aquest petit secret.

Aquest dimecres, Pablo Motos ha recordat en el seu programa com va ser presentar les Campanades a la Puerta del Sol de Madrid. Núria Roca, també present al plató, no ha dubtat tampoc a explicar com va ser la seva experiència, al costat de Ramón García.

Cristina Pardo no ha volgut ser menys i també ha volgut parlar sobre les seves Campanades. Pardo tornarà a presentar les Campanades de La Sexta, competint amb Antena 3, tot i que ha evidenciat que l'audiència no és el més important. «Podria saludar amb la mà a tots els nostres espectadors», ha sentenciat.

Pablo Motos revela un secret d''El Hormiguero'

Ha estat llavors quan, sense pèls a la llengua, el presentador valencià no ha dubtat a recordar la nit de Cap d'Any que va presentar les Campanades amb amb Trancas i Barrancas, a Cuatro, ara fa quinze anys. «Nosaltres no les vam viure amb tanta emoció. Les nostres van ser una mica tristes», ha començat explicant Pablo Motos.

Els col·laboradors presents a plató s'han quedat sorpresos, mentre que el presentador no ha trigat a confessar que «ja estaven gravades», manifestant així que no va poder gaudir de l'ambient que es viu un 31 de desembre a la Puerta del Sol. «Unes Campanades gravades?», ha preguntat estranyada Núria Roca. No obstant això, Pablo Motos, no ha dubtat a culpar la que llavors era la seva cadena.

«A veure, no va ser culpa nostra. El tema va ser que Cuatro estava començant, no hi havia gaire pressupost, i llavors les vam fer gravades i ens vam veure a nosaltres mateixos, que és un bucle massa estrany», ha sentenciat el presentador. Fins i tot, una de les formigues del programa ha revelat que aquest any 2020 no ha vist les Campanades a Cuatro, sinó a TVE. 

Cal recordar que Pablo Motos va començar la seva trajectòria professional a Cuatro, poc després que la cadena privada comencés les seves emissions. Al principi, únicament, s'emetia els caps de setmana, però, després del seu gran èxit, la productora va decidir emetre el programa durant la setmana en 'prime time'. Malgrat tot, l'audiència ha conegut la veritat una dècada després. I és que ara per ara, Cuatro és molt diferent de com era en aquell temps.

Il·lusionat per parlar de les Campanades

Tot i que no ha tornat a presentar les Campanades, la veritat és que Pablo Motos gaudeix parlant d'això. Tant és així que s'il·lusiona cada vegada que Cristina Pedroche parla sobre l'emoció que sent el 31 de desembre a la Puerta del Sol. És per això que Pedroche és convidada al programa tots els anys. No obstant això, en aquesta ocasió el valencià li ha robat protagonisme a l'entrevista de Pedroche després de confessar que les úniques Campanades que ha presentat havien estat gravades.

De moment, Cuatro no ha volgut contestar a la polèmica confessió de Pablo Motos, que ha revelat un secret que fins al moment estava protegit per la cadena i que ha indignat a l'audiència que un dia va confiar en ella per donar la benvinguda a l'any nou.


Comentaris

envia el comentari