Muntatge de fotos de Paolo Vasile amb Jorge Javier Vázquez.

Paolo Vasile es carregarà 'Sálvame' i Jorge Javier ja té substituta

Paolo Vasile rep una proposta que eliminaria el programa més famós de Telecinco de la graella

Paolo Vasile està a punt de prendre una decisió determinant per a les tardes de Telecinco. 'Sálvame' no acaba d'arrencar i segueix a la baixa, per això el conseller delegat ja estudia altres opcions.

La fi de l'espai vespertí més emblemàtic de Mediaset té les hores comptades i tots els col·laboradors tenen un peu fora. Fins i tot, el mateix Jorge Javier, que ja té una substituta que circula pels passadissos de la cadena.

Paolo Vasile rep una proposta per eliminar 'Sálvame'

Fa mesos que el grup audiovisual arrossega una crisi d'audiència que l'ha obligat a replantejar-se la graella. Diversos espais s'han vist afectats per algunes modificacions i 'Sálvame' és el més perjudicat.

El discurs de Jorge Javier ja no enganxa i ha experimentat un declivi més que evident que el situa en una situació molt delicada. Mentrestant, Atresmedia segueix imparable i lidera els rànquings d'audiència amb resultats excel·lents.

Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile
Paolo Vasile rep la primera proposta que acabaria amb 'Sálvame'. | La Noticia Digital 

En aquest sentit, Paolo Vasile dubta sobre la continuïtat de 'Sálvame'. Els canvis no han fet efecte, deixant en evidència una crisi sense gaires alternatives. És per això que algunes productores comencen a plantejar al conseller delegat noves idees per a aquesta mateixa franja horària.

Segons explica Rocco Steinhäuser, periodista especialitzat en televisió, la proposta que amb més força sona és la de Cuarzo TV. Productora encarregada de 'La isla de las tentaciones' i 'Viva la vida', i accionista de Mediaset.

Sembla que Vasile hauria rebut un projecte per substituir 'Sálvame', on Jorge Javier també es quedaria fora. Cal recordar que La Fábrica de la tele es troba immersa en una investigació per, presumptament, espiar més de 100 famosos.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados

Tot això ha creat un brou de cultiu que caldria eliminar de manera fugaç per començar de zero. És aquí on el conseller delegat està disposat a entrar per salvar i reconduir la situació de Mediaset.

Paolo Vasile ja té substituta per a Jorge Javier

El que un dia va donar èxit a Mediaset, ara s'ha girat en contra. 'Sálvame' va entrar amb força, però amb els anys ha anat perdent empenta. Els espectadors s'han cansat de veure sempre les mateixes cares als diferents programes de Telecinco i volen novetats.

La cadena no compta amb alternatives diferents, apostant sempre per programes del cor que al final no aporten res de nou. No hi ha franja horària que no sigui ocupada per la xafarderia, repetint o rescatant les mateixes notícies que altres espais han donat.

Primer pla de Paolo Vasile
Paolo Vasile vol salvar Mediaset com sigui. | GTRES 

Així, Cuarzo es vol posicionar com la productora encarregada de liderar el canvi. Encara es troben en negociacions i no han transcendit gaires dades, però segons Steinhäuser, es tracta d'un programa innovador.

No tindria res a veure amb 'Sálvame' i estaria dirigit per Raúl Prieto, actual director de 'Viva la vida' i un dels creadors del programa de Jorge Javier. Sembla que Prieto estaria treballant en un nou projecte els primers esbossos del qual ja hauria presentat a Vasile.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Paolo Vasile podria tornar a confiar en Toñi Moreno per liderar un programa. | TELECINCO 

A més, el nom de l'encarregada de presentar-lo sona amb força: Toñi Moreno, que té experiència en programes vespertins. A més, gaudeix de l'afecte de gran part dels espectadors i afegiria un toc una mica diferent del que estem acostumats.

Si fossin certes les informacions, podríem estar davant dels últims dies de 'Sálvame' i de Jorge Javier. Un final que ja no amaga la cadena i del qual alguns col·laboradors i presentadors estarien al corrent.

Tocarà esperar per veure quina decisió pren finalment Paolo Vasile que l'ajudi a reconquerir una de les franges horàries més importants a la televisió.