Bibiana Fernández primer pla

Bibiana Fernández confirma que el seu marit viu amb una altra dona

Bibiana deixa a tots els seus companys «en xoc» en confessar que està casada

Bibiana Fernández està casada i el seu marit té una altra dona i fills. Amb aquesta confessió, l'actriu va deixar «en xoc» els seus companys d'El programa de Ana Rosa. Ningú no coneixia aquesta part de la vida íntima de Bibiana, sobretot després de no conèixer-se parella estable.

No obstant això, ha explicat a què es devia aquesta estranya situació que permetia al seu marit viure a Miami des de fa gairebé 20 anys.

Bibiana Fernández confirma que està casada

Fa uns dies va saltar la notícia que Kiko Rivera i Irene Rosales no van legalitzar el matrimoni fins dos anys després. Cosa que va causar molta polèmica i que va fer que hi hagués molts rumors sobre que es tractava d'un casament fals.

▶️ Kiko Rivera en el ojo del huracán por poner en peligro su matrimonio con Irene Rosales

Això, sumat al tema que Antonio David i Olga no se separen, van fer que Bibiana Fernández confessés un secret. L'actriu té clar que els sentiments no tenen relació amb la burocràcia i de vegades aquests guanyen més.

Bibiana Fernández a 'El programa de Ana Rosa'
Bibiana Fernández explica que continua casada amb Asdrúbal | Telecinco

«Jo, per exemple, segueixo casada amb Asdrúbal, però estic separada fa 20 anys», va explicar davant de la sorpresa dels seus companys. «No és el meu marit, però a efectes legals sí que ho és», va explicar. Tot i seguir casats legalment, Bibiana mai es refereix a Asdrúbal com el seu «marit» i té clar que cadascú fa la seva vida per separat.

«Ell ara té la seva parella, els seus fills i té la seva vida, i jo la meva», va dir. L'actriu i el model van trencar la seva relació el 2003, però mai van fer el pas de formalitzar el divorci. Per tant, segueixen sent marit i dona davant la llei encara que cadascú ha refet la seva vida.

Imatge de Bibiana Fernández amb Asdrúbal.
Bibiana Fernández i Asdrúbal es van separar el 2003 | Europa Press

Els seus companys no van trigar a preguntar-li quines eren les raons per no divorciar-se legalment, Fernández va dir que tot va ser per mandra. «Ell estava fora i mai ens ho vam plantejar perquè mai hi va haver necessitat», explicava.

«Si ell en un moment donat es vol casar o jo em voldria casar amb algú, doncs potser ho faríem, però vaja, que és per peresa», va confessar.

Per això va entendre perfectament per què Kiko i Irene van trigar temps a legalitzar el seu matrimoni. Per ells ja estaven casats i poca falta els feia fer tots els tràmits quan ja havien celebrat amb els seus éssers estimats la seva boda.

Bibiana Fernández: «Encara estimo molt a Asdrúbal»

Bibiana i Asdrúbal es van conèixer el 1997 i van decidir casar-se el 2000. Amb ell, va viure alguns dels seus millors moments. La cerimònia civil es va celebrar al xalet que ella tenia a Madrid i va ser oficiada pel regidor de l'Ajuntament de Boadilla del Monte.

A la boda van anar molts famosos, com Isabel Gemio, Loles León i Rossy de Palma. Però a principis de març del 2003, Bibiana va anunciar que la relació amb el model s'havia acabat.

Imatge de Bibiana Fernández amb Asdrúbal.
Bibiana Fernández segueix legalment casada amb el cubà Asdrúbal | Europa Press

«Se'ns va trencar l'amor», va explicar la tertuliana. La ruptura va ser de mutu acord i sempre van mantenir una relació excel·lent. Mostra d'això va ser la reacció de Fernández a la detenció d'Asdrúbal a Miami.

Segons va explicar el model, va ser arrestat quan va entrar a una parcel·la privada. «L'amo de la casa va trucar a la policia, va pensar que faria alguna cosa, que robaria, però vaja, no vaig robar res», va explicar.

Després de conèixer-se la notícia, Bibiana Fernández va lamentar els fets i va trencar el seu silenci confessant el gran afecte que tenia al seu encara marit. «Encara estimo molt a Asdrúbal, cosa que l'afecti a ell, m'afecta a mi. Però, d'altra banda, jo, benediccions sempre, allà on estigui», ha dit.