Muntatge fotogràfic de Miguel Ángel i el seu fill.

L'últim adeu del pianista de Camela al seu fill mort de 18 anys: «Amor meu»

Un exmembre de Camela passa pel pitjor moment de la seva vida

El pianista del grup Camela, Miguel Ángel Cabrera, passa per un dels moments més durs de la seva vida. Fa unes setmanes perdia el fill en un accident de trànsit a l'edat de 18 anys. El pas del temps no ha aconseguit curar les ferides, i així ho ha transmès als seus seguidors en un vídeo d'Instagram.

Va explicar que el 28 de febrer Rafa va patir un contratemps a la carretera. «Va estar ingressat a l'UCI uns quatre dies. El 4 de març va morir a 18 anys», apuntava.

El 4 d'abril es complia un mes de la seva mort i se'n va voler recordar amb aquest emotiu missatge. Ha explicat que el jove «estava molt unit a mi, érem carn i ungla». Li costa molt acceptar la seva mort tan primerenca, sobretot perquè cap pare està preparat per veure morir els seus fills.

«La veritat és que és una pèrdua que no es pot assimilar, li quedava tota la vida», va dir molt emocionat. Miguel Ángel Cabrera serà recordat per molts després del seu pas per Camela, grup en què va estar fins al 2013. Aquell any va decidir separar el seu camí del de Dioni Martín i María Ángeles Muñoz, els caps visibles de la formació.

Miguel Ángel Cabrera i el seu difunt fill
L'expianista de Camela estava molt unit a Rafa. | Xarxes socials 

El noi havia de complir 19 anys el 24 d'abril que ve, una data que resultarà especialment complicada per a la seva família. A través de les xarxes socials, els seus amics van rebre moltes mostres d'afecte. Entre elles hi havia les de diversos companys de professió.

A l'esmentat vídeo, Miguel Ángel Cabrera va relatar que havien decidit donar tots els òrgans del jove amb l'ànim d'ajudar altres persones. Aquest gest va ser molt aplaudit pels seguidors, que van destacar la seva fermesa i el van animar a seguir endavant amb més forces que mai.

▶️ El grupo Camela vuelve a unirse por un doloroso motivo

L'excomponent de Camela va voler esperar un temps abans de fer pública la notícia. Durant l'últim mes i mig va intentar guardar silenci, cosa que va preocupar molt els seus seguidors. Tot just tenia activitat a les xarxes socials i també havia deixat de banda la seva faceta professional.

Sembla que el seu fill viatjava en un vehicle en companyia de dos amics i van acabar patint una col·lisió. A conseqüència de l'impacte va acabar amb diverses lesions greus al cap, mentre que els altres passatgers gairebé no van patir ferides importants. Alguns mitjans assenyalen l'excés de velocitat com a motiu de l'accident.

«Faig aquest vídeo només perquè tinc un munt de missatges i crec que el mereixeu. El meu fill estava molt unit a mi», explicava emocionat. El dolor era tan intens que «no puc veure cap foto seva, no hi ha manera de veure'l per ara».

L'ex de Camela envia un missatge a Rafa

Miguel Ángel Cabrera, ex del grup Camela, també va voler compartir amb els seus seguidors un vídeo amb un missatge adreçat al fill Rafa. «Amor meu, t'estimo, santet meu, el meu nen. Que no em deia una paraula més alta que una altra i te l'has emportat», es lamentava.

Miguel Ángel Cabrera i el seu fill
Miguel Ángel Cabrera amb el seu fill. | Xarxes socials 

«T'estimo fill meu, sempre estaré amb tu», assenyalava l'artista totalment trencat. Incidia en tot el que el troba a faltar, «les teves videotrucades explicant-me acudits sense sentit i el que em feies riure».

Va escriure que «cada dia que passa m'adono més que no ets aquí, però sí al meu cor fins que estigui amb tu. Et recordaré de per vida», va afegir.

Fotomuntatge de la parella amb el fill.
Els membres de Camela també es van recordar del jove. | CatalunyaDiari 

La seva companya a Camela, Ángeles Muñoz, li va enviar «molta força. Et faig l'abraçada més forta que t'he pogut fer en tots aquests anys». També li va voler donar les gràcies «per donar aquest missatge d'afecte i precaució a tothom».