Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile castiga la seva col·laboradora estrella i la deixa sense sou

Belén Esteban ha perdut el seu lloc com a estrella a 'Sálvame'

Des que patís el seu aparatós accident en ple directe, la vida de Belén Esteban ha canviat completament. Tant és així, que s'ha vist obligada a allunyar-se de la televisió i deixar els negocis en un segon pla.

I tot això per avantposar la seva salut i la seva recuperació a la faceta professional, malgrat que la col·laboradora manté l'esperança de poder tornar com més aviat millor al programa de Vasile.

Però, el problema és que aquests mesos en què ha estat absent li han passat factura, portant-la a perdre el seu estatus com a estrella de la cadena.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile.
Belén Esteban, amb Paolo Vasile | LND

Així és, ja que sembla que Paolo Vasile s'ha adonat que Esteban no és tan imprescindible com pensava i que el programa continua funcionant sense ella.

Per això, ha pres la dràstica decisió de suspendre-li el seu suculent sou després de tretze anys en antena i arrasant en audiències. Alhora, cal remarcar que la mare d'Andrea Janeiro treballa a Sálvame des dels seus inicis, cosa que la convertia en una de les col·laboradores més ben pagades.

Imatge d'una història d'Instagram que Belén Esteban va penjar al seu compte
Belén Esteban ha recuperat el somriure després de la garrotada que va suposar la seva operació | Instagram / @belenestebanmenendez

De fet, s'estaria embutxacant la barbaritat de més de 1.100 euros per programa. I a més, tenint en compte que a l'ex de Jesulín li toca ocupar la cadira unes tres vegades per setmana, això implicaria guanyar uns 3.300 euros setmanals.

Una xifra elevada que, al mes, es tradueix a més de 13.200 euros. Però, alhora, caldria tenir en compte que Belén també treu diners gràcies al Deluxe, per la qual cosa s'embossa més de 1.000 euros.

Una cosa a la qual caldria sumar els seus exitosos negocis i les nombroses promocions a xarxes socials. No obstant això, ara tot podria haver-se'n anat a l'orri després del seu accident, que se saldava amb un trencament de tíbia i peroné.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

Belén Esteban perd els seus privilegis a Sálvame

«L'operació va durar 2 hores i 45 minuts i em van col·locar dues plaques i vint cargols. Em van fer dues cures al quiròfan perquè em van haver de sedar», confessava la de Paracuellos.

«Avui he anat al metge i m'ha dit que no podré recolzar el peu a terra fins que passin entre tres i vuit setmanes. El problema és que m'he trencat la tíbia i el peroné i també hi ha hagut desplaçament, cosa que és més complicada. És que no m'he fet una fractura, m'he fet un 'fracturó'», es lamentava.

Belén Esteban
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe | Catalunya Diari

«És que se m'ha parat la vida tres mesos. Jo soc una dona molt activa i veure'm així...», sostenia. D'aquesta manera, els ingressos de l'ex de Jesulín s'han reduït dràsticament les últimes setmanes. I és que en estar de baixa, no ha pogut ni acudir al programa ni tampoc participar en els especials Sálvame Fashion Week o Sálvame Mediafest.

Per sort, a l'Esteban encara li queden els seus gaspatxos i salmorejos. Uns productes que, encara que són considerats dels pitjors per a l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), continua generant molt bons números de vendes. A més a més, no hi ha dubte que està treballant molt de valent per poder reincorporar-se a la feina com més aviat millor.

Belén Esteban darrere de càmeres a Sálvame
Captura de Belén Esteban fumant darrere de les càmeres a Sálvame| Mediaset

De fet, ella mateixa sol compartir els seus progressos en xarxes socials, i és que 63 dies després de la caiguda ha començat a fer els primers passos.

«A poc a poc. Encara queda, però ho aconseguiré. De dilluns a divendres treballant de valent per tornar a la meva vida», assegurava emocionada.

D'altra banda, el principal problema amb què s'ha topat la col·laboradora durant el procediment de recuperació és la paciència. «No tinc paciència i amb això cal molta paciència», reconeixia. Malgrat això, prometia que tornaria «amb molta força i il·lusió».

Per sort, Belén ha comptat en tot moment amb el gran suport del seu marit, Miguel Marcos, i la seva filla Andrea, que no se n'han separat d'ella cap minut.