Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile signa un fitxatge que revolucionarà Telecinco: «Ho donaré tot»

Paolo Vasile incorpora un personatge molt conegut per a millorar l'audiència d'un programa

Paolo Vasile farà tot el possible perquè Telecinco remunti en audiència.

 

Les dades de 'Secret Story' no estan sent les esperades, i la competència ha anat guanyant terreny a Mediaset. Davant d'això, el directiu italià ha decidit prendre mesures.

La primera ha estat fitxar Isa Pantoja per al reality 'La casa de los secretos'. Ho farà com a convidada VIP, seguint els passos de Nagore Robles. Però el més curiós de tot és que la incorporació de Chabelita al programa pot generar força enrenou.

En un primer moment, Vasile havia apostat clarament per Kiko Rivera, que hauria sigut el primer concursant famós que conviuria amb els anònims. Però unes declaracions molt desafortunades del DJ per a una revista van fer que la cadena fes un pas enrere i el descartés.

Només han passat un parell de setmanes des de llavors, però queda clar que és un moviment intel·ligent per part de Telecinco. El que la filla de la Pantoja pot aportar al concurs és més aviat poc, però sí que podrà avivar la tensió entre els germans.

Una de les presentadores del format, Toñi Moreno, va voler saber si la jove ja ho havia comunicat a Kiko. «No. Imagina't, si li donés aquesta notícia», va assenyalar amb cert pànic. Però té el suport del programa, com li va dir la periodista.

Fotomuntatge de Paolo Vasile i Isa Pantoja
Paolo Vasile aposta per Isa Pantoja | GTRES

«Doncs jo m'alegro que la persona del clan Pantoja que entri al programa siguis tu, la veritat», va assegurar. I de fons es podia sentir Nagore Robles, que va dir: «Quina bufetada per al germà. Un petó, Kiko».

La filla de la cupletista vol aprofitar al màxim aquesta oportunitat que li ha concedit Paolo Vasile i ha promès que no defraudarà l'audiència. «És un repte. He vist el programa, i tinc moltes d'anar-hi, compartir experiències amb els concursants i passar-m'ho bé», va assenyalar.

Pretén que els participants «visquin les seves trames encara que jo hi sigui. Vull que tinguin el seu propi moviment, perquè és el seu concurs, no el meu», va explicar.

No serà la primera vegada que Isa participa a un reality d'aquestes característiques. I és que fa quatre anys, va concursar a 'Gran Hermano VIP 6'. Això sí, només hi va durar uns dies, ja que va ser la primera expulsada de l'edició.

L'única cosa bona que li va portar el reality va ser conèixer el seu nòvio actual, Asraf Beno. Sens dubte, el premi més gran que podia obtenir.

La notícia de l'entrada de Chabelita a la casa ha generat molta expectació. Sobretot pel que pot suposar per al seu germà, que es pot sentir traït per aquest gest. Això sí, no tothom la considera la millor candidata, ja que no té gens de carisma.

Paolo Vasile d'aquí a poc comprovarà si l'ha encertat

Paolo Vasile vol donar un impuls a aquest reality, en el qual té molta esperança. El fet que durant uns dies hi entrin famosos és un intent d'enganxar l'audiència, cada cop més desencantada amb el format. I aquesta decisió ha estat aplaudida per bastanta gent.

Molts espectadors s'han alegrat pel «flasca» que tant la cadena com Isa Pantoja han llançat a Kiko Rivera. «Isa Pi entra a 'Secret Story' mentre el seu germà es menja els mocs. Hi ha classes i classes», assegurava un tuiter.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Paolo Vasile és conscient de la mala relació que tenen Kiko i Chabelita | Catalunya Diari

Altres seguidors del programa, però, no tenen gaire confiança en la nova incorporació del reality. «Serà un altre moble? Jo aposto molt per això», explicava un altre usuari de Twitter. «Ho sento, però em sembla que a la casa serà un bolet», sentenciava un altre.

En qualsevol cas, Paolo Vasile té molta confiança en la família Pantoja. Sempre li ha donat un bon rendiment, i més ara, que ha decidit apartar el DJ. Queda per saber quant de temps li durarà el càstig.