Raquel Sánchez Silva plorant vestida de negre i amb ulleres sol

Les paraules que Raquel Sánchez Silva va dir a l'enterrament del seu marit Mario Biondo

'Sálvame' va emetre aquest dimecres les imatges de l'esquinçador discurs de Raquel Sánchez Silva

La reobertura del cas de Mario Biondo a Itàlia ha fet que creixi l'interès mediàtic a Espanya. Exactament, és perquè estan sortint nous detalls sobre aquella estranya mort que va deixar tothom en xoc.

De fet, una de les imatges més impactants que s'han pogut veure en les darreres hores la protagonitza Raquel Sánchez Silva, la vídua de Biondo.

«Mario era immensament feliç, Mario volia viure», va dir entre llàgrimes el dia que van enterrar el cos del seu marit a l'illa de Sicília. A l'esquinçador vídeo, que va emetre aquest dimecres 'Sálvame', es veu a la presentadora al faristol de l'església davant del fèretre de Mario Biondo.

Pla general de Mario Biondo, el marit mort de Raquel Sánchez Silva
El cas de Mario Biondo comença a cridar l'atenció en els mitjans de comunicació espanyols | EUROPA PRESS

Raquel apareix vestida de dol i trencada de dolor, acomiadant-se de l'home de la seva vida, com ella va dir. «Mario, amor meu, amor sense límit i amb una passió indescriptible, tu ets un àngel, el meu amor, el meu cos, la meva ànima. Tu m'has donat el veritable amor i ara jo no tinc res sense tu, però prometo que seré feliç per tu», deia la presentadora.

La contradicció de Raquel Sánchez Silva al discurs de l'enterrament de Mario Biondo

La mateixa Raquel afirmava aquell dia, a principis de juliol del 2013, que «Mario era immensament feliç. Mario volia viure, estàvem intentant ser pares», unes paraules que xoquen amb la teoria de la policia espanyola sobre la causa de la mort, el suïcidi.

Imatge de Raquel Sánchez Silva agenollada davant la tomba de Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva als peus de la tomba del seu marit el juliol de 2013 | GTRES

Raquel es va tornar a trencar en acomiadar-se del seu marit amb una romàntica cançó italiana: «Queda't amb mi a la proximitat del meu alè. Adeu, amor».

D'altra banda, aprofundint en el cas de Mario Biondo, aquest dimecres, 'Todo es verdad' va entrevistar la mare del càmera italià en rigorós directe. I és que el programa de Risto Mejide va estar centrat en tots els aspectes que van envoltar la mort de Biondo.

El programa va comptar amb el testimoni de Santina Biondo, mare del càmera italià, qui segueix creient que al seu fill van matar-lo i no es va suïcidar com va dictar la justícia espanyola al seu dia.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo eren parella quan ell va morir | Europa Press

La mare de Mario Biondo carrega contra Raquel Sánchez Silva

Al llarg de l'entrevista, la italiana va carregar contra Raquel Sánchez Silva, acusant-la de no voler saber la realitat dels fets i d'«inventar-se històries» per tancar el cas com més aviat millor.

Per a Santina, la comunicadora «es va inventar» que una vegada la germana de Mario li havia confessat que jugaven a asfixiar-se quan eren petits. «No és cert, el meu fill és mort i no s'ha pogut defensar d'aquestes acusacions que s'han publicat a la premsa», deia contundent.

«Raquel va fer una roda de premsa al bufet del seu advocat i li va dir als periodistes el que va passar aquella nit, mentint», lamentava.

Alhora, la mare de Biondo va aclarir que no acusaven Raquel de fer res greu, però sí de no posar de part seva per aclarir les causes de la mort del seu marit.

«Si tens la consciència tranquil·la i no tens res a amagar, per què t'has allunyat de la família?», va preguntar. Així mateix, la italiana va criticar que la presentadora «canviés» el seu fill per una altra parella en pocs mesos.

Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer
La presentadora Raquel Sánchez Silva va ser fortament criticada per la mare de Mario Biondo | GTRES

Santina va recalcar que té clar que el seu fill va ser assassinat i que la seva mort no va ser provocada per un suïcidi. «Si la feina s'hagués fet bé a Espanya, els assassins del meu fill estarien a la presó i no estaríem aclarint que no va ser un joc eròtic. Al meu fill l'han matat i tenim les proves», concloïa la progenitora de Mario.