YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

💉 El Camp Nou es convertirà en un dels set punts de vacunació massiva a Catalunya

La parella de 'La Isla de las Tentaciones' que ningú sabia que ho havia deixat

Van abandonar el programa de la mà afirmant que l'amor que sentien estava per sobre de tot

Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'
Les parelles s'han retrobat avui després de tres mesos | Telecinco

Potser els seus noms no us sonin massa, ja que la participació d'Inma i Àngel a la segona edició de 'La Isla de las Tentaciones' va durar molt pocs dies. Els dos van arribar víctimes de la gelosia que s'havia originat a conseqüència de la gran activitat que té la jove a les xarxes socials. Abans de començar el programa, aquesta ja comptava amb un gran nombre de seguidors, alguns d'ells famosos i que havien originat la desconfiança de la seva parella, una gelosia recolzada per veïns i coneguts que no dubtaven en filtrar falsos rumors d'infidelitats d'Inma cap a Àngel.

Ambdós van ingressar al programa convençuts que l'experiència els serviria per posar a prova la seva relació i la resposta la van trobar ràpidament. No havia passat ni una setmana i Inma ja demanava abandonar el programa de la mà d'Ángel, ja que no suportava veure com el seu noi es relacionava amb les temptadores del programa. L'abandonament de tots dos es va entendre com la resposta a la pregunta que es formulaven. L'amor de la parella era real però el que no sabien és que la veritable resposta arribaria tres mesos després.

Al programa de retrobament que ha presentat Sandra Barneda, ha aparegut la parella de joves però ho han fet per separat i amb una tensió gens comuna d'una parella que s'estima i que està enamorada. Segons han explicat, quan van abandonar el programa van tornar a intentar estar junts però ràpidament van veure que seguien amb els mateixos problemes amb què havien entrat al 'reality'. De fet, en aquesta ocasió Ángel assegurava que l'amor no estava per sobre de tot, i que en l'última discussió, s'havia sobrepassat la línia.

Inma va intentar tornar amb Àngel

Quan la relació va tornar a trencar-se, Inma va intentar tornar a conquistar a Àngel, però aquest ja no era receptiu i els intents van ser frustrats per complet. Aquest retrobament no ha estat gens productiu i de nou, Inma s'ha tornat a enfonsar entre llàgrimes recordant tot el que va ser i ja no és al costat d'Ángel.


Comentaris

envia el comentari