App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Sorpresa absoluta a 'Pasapalabra': Roberto Leal encara no s'ho creu

Pablo aconsegueix una increïble remuntada davant el veterà Nacho, en un dels moments més increïbles de la nova etapa del concurs a Antena 3

Pau, concursant de 'Pasapalabra' es va quedar a tan sols una lletra d'aconseguir el premi final, Dilluns 29 de juny de 2020
Pablo va aconseguir remuntar i es va quedar a només una lletra de guanyar el premi final | antena 3

'Pasapalabra' va viure aquest dilluns 29 de juny, una de les seves millors tardes de la seva nova etapa amb un programa d'infart. Nacho, el concursant estrella d'aquesta nova etapa a Antena 3, feia dies que no trobava rival a la prova d''El Rosco', però el seu regnat ha acabat sobtadament aquest dilluns després de topar-se amb Pablo.

El que semblava una nova victòria per al veterà concursant, es va truncar quan Pablo va protagonitzar una increïble remuntada, contestant de seguit fins a cinc preguntes que li va fer un Roberto Leal sense gairebé alè. «Estic que em sortirà el cor per la boca», exclamava el presentador. El públic present es va desfer en aplaudiments per la remuntada de Pablo davant d'un Nacho que no donava crèdit al que havia passat.

A una paraula de guanyar 280.000 euros

Això, però, no va ser l'únic fet que va deixar amb la boca oberta a l'audiència i als presents, ja que Pablo no només va desbancar Nacho sinó que es va quedar a tan sols una lletra d'aconseguir completar 'El Rosco'. Va ser la lletra 'Y' la que va fer ensopegar el guanyador. «Conté la Y: Cognom del cineasta que va dirigir la pel·lícula 'Carn de la teva carn'» va preguntar Roberto Leal quan quedaven una mica més de 20 segons.

Pablo va dubtar i va decidir deixar passar el seu torn per poder pensar amb claredat. Quan va creure estar preparat per donar una resposta, va respondre «Reygadas». Però la resposta era incorrecta. «Carlos Mayolo», va explicar Roberto Leal, resolent així la pregunta.

El públic es va bolcar en una ovació per l'actuació de Pablo que va protagonitzar una doble sorpresa al programa. La derrota, però, no suposa l'adéu definitiu de Nacho. El veterà concursant haurà ara d'enfrontar-se a un altre concursant en un duel per la cadira blava i aconseguir seguir participant a 'Pasapalabra'. Qui sap si tornarem a veure a Nacho i Pablo de nou en la prova final.