Patacada històrica: 'Sálvame' fa el ridícul i punxa amb la seva 'bomba'

Ja feia dies que anunciaven una suposada notícia 'bomba'

Jorge Javier Vázquez
'Sálvame' decepciona a l'audiència amb la seva suposada notícia 'bomba' | CatalunyaDiari

Tant els col·laboradors com els diversos presentadors del programa 'Sálvame' de Telecinco feia dies que estaven preparant a l'audiència per rebre una notícia 'bomba' que els deixaria bocabadats. Des del programa anunciaven que aquest dilluns, durant l'emissió del 'Sálvame Tomate', passaria quelcom sense precedents a la televisió. 

Competència amb Antena 3

El programa de 'Sálvame' tenia l'objectiu d'aconseguir un rècord d'audiència històric aquest dilluns, per tal d'enfonsar l'entrena de 'Pasapalabra' a Antena 3 després de 14 anys. Els col·laboradors van advertir que la 'bomba' es diria a les 20.00 hores, just a l'hora que començava el programa de Roberto Leal

Ahir va ser el dia tan esperat, però sembla que a Mediaset no li va sortir tan bé la jugada com esperava. «Quina ha estat la súper bomba de Sálvame?» o «Mai més veuré Sálvame», han estat algunes de les reaccions de l'audiència que han inundat les xarxes socials. 

Aquestes reaccions es van produir després que a les 20.00 hores es fes tot un desplegament d'efectes especials al plató de 'Sálvame', on va entrar un personatge disfressat de mort. Sota la disfressa s'amagava el col·laborador Kiko Hernández, que tornava després de diverses setmanes d'absència pel coronavirus. 

'Pasapalabra' amenaça 'Sálvame'

Després de l'aparició del col·laborador, el programa va avançar que tenia un vídeo molt comprometedor d'un membre de la família reial, a més a més de diversos secrets històrics. No obstant això, van deixar amb la intriga a tota l'audiència, cosa que ha sentat molt malament. Això jugarà a 'Sálvame' una mala passada, ja que seran molts els que a les 8 del vespre posaran Antena 3 per veure 'Pasapalabra'. 

Després de l'emissió del programa, es va saber que 'Pasapalabra' va liderar a la franja del 'Rosco' amb un 20,7% d'audiència. A conseqüència, l'informatiu del vespre de Vicente Vallés va signar el seu segon millor share del curs (16,7%), molt a prop del 17,1% de Pedro Piqueras. 


Comentaris

envia el comentari