YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

📌 Repunt d'ingressos a l'UCI a Catalunya tot i l'estancament de la Covid-19

Ho acaben d'anunciar: Primer embaràs a 'La isla de las tentaciones'

La parella ha donat l'exclusiva al debat del 'reality'

Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'
La parella ha donat l'exclusiva al debat del 'reality'| Telecinco

Sandra Barneda ha començat el debat de 'La isla de las tentaciones' anunciant que, passada la una de la matinada, deixaria caure una bomba que implicaria diverses persones vinculades al 'reality' de Mediaset. La veritat és que els espectadors creien que era un parany del programa, però en realitat l'espera ha valgut molt la pena. La presentadora no ha tingut problema a avançar que es tractava d'un embaràs, de fet, el primer de la història de 'La isla de las tentaciones' en la seva versió espanyola.

Les històries han estat moltes, però la realitat és que han estat molt poques les parelles que han perdurat després de passar pel programa de les temptacions. Algunes de les que han sonat amb més força han estat la que formen Patricia Guimeras i Aless Livi, concursants de la segona edició. Ells van ser l'última parella de la seva edició en entrar i també els primers a sortir, ja que van considerar que ja s'havien demostrat prou per seguir amb la seva relació a l'exterior.

L'altra parella, aquesta de menor durada, és la que van formar també en la segona edició Melodie Peñalver i Beltrán, temptada i temptador que es troben en aquests moments forjant la seva relació. Però la veritat és que cap de les anteriors respostes és la correcta.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El primer embaràs de la història de 'La isla de las tentaciones'

Es tracta ni més ni menys que de Lester i Patri, concursants de la segona edició, que es van unir després que el primer ho deixés amb la seva parella de l'exterior, la també televisiva Marta Peñate. Aquesta relació va començar amb poques garanties de seguir a l'exterior, però sembla que a poc a poc han anat superant obstacles , com a mostra d'això, la notícia que han donat en exclusiva al debat de 'La isla de las tentaciones'.

La parella ha anunciat que estan esperant un nadó. Tot i la bona notícia, cal remarcar que només estan de sis setmanes i que potser és massa aviat per explicar-ho als mitjans. Però això sempre és una decisió que han de prendre els protagonistes.

Segurament aquesta notícia us soni, ja que al setembre la parella va intentar vendre als mitjans que esperaven un nadó, però en aquell moment no es va poder demostrar que fos cert i va resultar no ser-ho. Ara, a diferència de la vegada anterior, han aportat una ecografia al programa que els ha vist néixer.

Amb l'ombra d'una nova infidelitat i saltant-se les restriccions sanitàries

El que hauria d'haver estat un moment de celebració al plató de 'La isla de las tentaciones' s'ha convertit en un autèntic desastre i un despropòsit per als futurs pares del nadó. Per començar, Sandra Barneda convidava l'ex de Lester, Marta Peñate, a entrar a plató per felicitar la parella, una invitació que ha acceptat: s'ha plantat allà amb el pijama i les sabatilles posades.

Crèiem que aquest retrobament seria el més fort de la nit, però sense cap mena de dubte, el millor estava per arribar. Abans, Marta ha felicitat la parella després de veure l'ecografia que demostra que l'embaràs és real. No obstant això, Patri ha revelat que està patint moltes nàusees i que no està sent gens fàcil.

La sorpresa final l'ha aportat Terelu Campos, fent públic un missatge en el qual es revelava que aquest cap de setmana Lester havia enganyat Patri i se n'havia anat de festa amb dues noies, fent-li creure a la seva parella que estava amb un amic, explicacions que s'ha demostrat que eren una enganyifa.

El millor de tot és que el mateix Lester ha confirmat la història, admetent així que s'estava saltant les restriccions sanitàries i que se'n va anar de festa en plena pandèmia, quan ens estan demanant a tots que ens quedem a casa. Veurem ara si les autoritats prenen mesures contra el jove, que a més de saltar-se totes les normes, surt a la televisió per presumir-ne.


Comentaris

envia el comentari