Revelen per què Fran Álvarez, l'exmarit mort de Belén Esteban, es queda sense missa

Aquest mes de febrer farà un any que Fran va perdre la vida

Fran Álvarez i Belén Esteban al casament de Toño Sanchís
Surt a la llum que els familiars de Fran Álvarez no celebraran una missa per l'aniversari de la seva defunció | Gtres

Quan s'acaba de complir el primer any de la defunció de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, la seva família encara segueix consternada per la seva sobtada absència. Aurelio Manzano, gran amic de Fran, va ser l'encarregat de donar la trista notícia que va commocionar la premsa rosa i va deixar completament trencada a la seva família i amics els qui avui dia asseguren estar «destrossats».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No hi haurà missa en record a Fran Álvarez

En declaracions recollides pel diari 'El Español', gent pròxima al cercle familiar de Fran Álvarez ha explicat el difícil que els està resultant superar la seva defunció: «Ells estan destrossats, tant els pares com les germanes. Però sobretot la seva mare, Maruja, tu tingues en compte que per a ella, Fran era el seu nen acaronat. El seu únic fill home. Maruja no va anar a acomiadar-ho ni al tanatori, ni al funeral, ni al cementiri. Va ser molt dur. És molt dur. Continua sent-ho. Encara que ella sí que va ser a la missa que es va fer diverses setmanes després, gairebé fregant el mes».

Tenint en compte la proximitat de la data en què es compleix el primer any de la defunció, sorgeix l'interès sobre si se celebrarà alguna missa en record a Fran Álvarez en la mateixa parròquia on es va realitzar la primera i on l'exmarit de Belén Esteban va ser batejat. Alguna cosa que sembla que no tindrà lloc per la crisi sanitària provocada pel Covid-19.

«Al seu fill el recorden tots els dies, però en aquesta ocasió no hi haurà una missa. Encara que la seva zona ja ha deixat d'estar confinada i no és àrea sanitària amb restriccions de mobilitat per la Covid, els pares són persones majors, d'alt risc, i la recomanació és estar a casa. Potser fan alguna cosa més endavant, però aquest mateix dia de l'aniversari de la mort no» expliquen al diari.

Els resultats de l'autòpsia no sortiran a la llum

Fran Álvarez perdia la vida el passat 8 de febrer de 2020. Les causes de la seva defunció encara no han sortit a la llum i la seva família guarda silenci sobre la raó que va provocar la seva mort. Només 40 dies després de realitzar-li l'autòpsia, l'Institut Anatòmic Forense de Madrid va donar als familiars l'informe on es recollien les causes de la seva defunció i que, segons fonts pròximes a Fran, «mai es faran públics».

Només els seus familiars directes van conèixer els resultats de la prova preliminar que es va realitzar hores després de la seva mort. Feia temps que l'exmarit de Belén Esteban estava lluitant contra les seves addiccions i en els últims dies es trobava «molt baix d'ànims». L'enterrament va tenir lloc l'11 de febrer en el cementiri de l'Almudena i Nuria, parella de Fran Álvarez, va aparèixer completament trencada de dolor. La mare de Fran no va poder si més no acudir.

En el focus mediàtic per la seva relació amb Belén Esteban

Fran Álvarez era un cambrer que regentava un discret bar a Madrid. La seva popularitat va créixer en el mateix instant en què va començar una relació amb Belén Esteban, on van arribar a contreure matrimoni eclesiàstic el juny de 2008. Cinc anys després, la parella decidia trencar definitivament després de múltiples ruptures televisades i altres tantes crisis sentimentals.

En més d'una ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame’ confessava com havia estat la seva vida al costat de Fran Álvarez, on l'abús d'unes certes substàncies estupefaents sempre van planejar sobre el matrimoni. Belén Esteban va aconseguir superar-les, però no així el seu exmarit qui va arribar a ingressar en un centre de desintoxicació sense molt d'èxit.

Amb motiu del seu desig de contreure matrimoni per l'església amb Miguel Marcos, Belén Esteban va sol·licitar la nul·litat eclesiàstica a Fran Álvarez, però aquest sempre es va negar a donar-la-hi fins que va canviar de parer i va anunciar que no s'imposaria. Per molt estrany que sembli, la col·laboradora mai es va pronunciar sobre la defunció del seu exmarit i encara guarda silenci.


Comentaris

envia el comentari