Pedro Piqueras presentando los ifnormativos

Es compleix el pitjor presagi en la vida de Pedro Piqueras

El trasllat de 'Pasapalabra' a Antena 3 ha estat un punt clau en aquesta remuntada

El pitjor malson de Pedro Piqueras s'ha complert. El presentador va mantenir l'edició nocturna de 'Informatius Telecinco' en el cim durant molts anys. 

No obstant això, després de diverses setmanes amb tendència a la baixa, Pedro Piqueras ha perdut el lideratge contra Vicente Vallés i Esther Vaquero. Els presentadors d’ 'Antena 3 Notícies' han superat en audiència als informatius liderats pel veterà periodista per primera vegada en més de deu anys.

Pedro Piqueras perd el lideratge d'audiència després de 10 anys

En aquest mes d'agost s'ha complert el pitjor presagi per a Pedro Piqueras, que des del 2009 havia convertit els 'Informatius de Telecinco' en els més vists de la televisió.

Durant aquest mes, l'edició nocturna de 'Antena 3 Notícies' ha aconseguit una quota de pantalla mitjana de 17,1%, mentre que 'Informatius de Telecinco Noche' s'ha quedat en un 15,2%.

No hi ha dubte que el bon fer de Vicente Vallés i Esther Vaquero al capdavant dels informatius d'Antena 3 són un punt clau en aquesta gran remuntada. No obstant això, hi ha hagut un factor encara més determinant que ha desequilibrat la balança en favor d'Atresmedia.

'Pasapalabra', el ganxo que arrossega audiència als informatius

L'estrena de 'Pasapalabra', el concurs que ara presenta Roberto Leal en les tardes d'Antena 3, ha estat el detonant per a confirmar el 'sorpasso' dels informatius.
 

El format ja va demostrar ser un gran ganxo d'arrossegament en Telecinco i ara ho és també en Antena 3, on ha aconseguit situar-se per davant de ‘Sálvame Tomate’.

De fet, aquest canvi de cicle pot remuntar-se al comiat de 'Pasapalabra' de la graella de Telecinco. Un dia després de l'últim programa presentat per Christian Gálvez, Pedro Piqueras es va deixar en el camí a mig milió d'espectadors. Va passar d'un 17,7% de quota de pantalla a un 14,5%.

Ara, el concurs presentat per Roberto Leal està collint grans dades d'audiència que estan donant grans alegries a Antena 3. Per primera vegada en molt de temps, la cadena s'ha col·locat líder per sobre del seu principal competidor: Telecinco.