YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

En perill el lloc de treball d'alguns col·laboradors de 'Sálvame'

El programa aposta per tenir una varietat de col·laboradors

Belén Esteban
Belén Esteban no correria en principi cap perill | GTRES

'Sálvame' es caracteritza per jugar amb la variació de cares en les seves tardes, apostant per col·laboradors molt diferents, que aporten punt de vista molt diferents en cadascuna de les seves entregues. Alguns d'ells han aconseguit fer-se un lloc fixe amb un nombre de dies a la setmana acordats i altres ballen segons els temes i l'actualitat de cada tarda.

Carlota Corredera ha posat avui el senyal d'alarma i ha revelat que mesos enrere la cúpula del programa havia contactat amb Antonio David Flores per oferir-li feina com a col·laborador del format, diversos dies de la setmana. Després de preguntar als col·laboradors si els agradaria que s'incorporés Flores, ha deixat anar la bomba.

Si ell arriba, qui marxa?

Carlota ha estat clara. «Si arriba un nou col·laborador i que a més, acorda venir més d'un cop a la setmana, alguns de vosaltres haureu de reduir les vostres col·laboracions i per tant, perdre feina i diners». Això no ha agradat als col·laboradors i alguns noms han sonat amb més força que la resta. És el cas d'Anabel Pantoja, Gustavo González, Miriam Saavedra, Alonso Caparrós o Antonio Montero. Veurem en què s'acaba consumant tot plegat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari