Instagram Rosalía

Rosalía, malalta pocs dies abans de la seva gran cita

L'artista catalana preocupa els seus seguidors després de penjar una història a Instagram

Rosalía està a punt de tancar el seu espectacular 2019. Aquest cap de setmana la cantant de Sant Esteve Sesrovires actuarà al Palau Sant Jordi mentre que el 10 de desembre ho farà a Madrid,  si la salut li permet.

  

El concert que se celebrarà al Sant Jordi serà el primer que farà la cantant com a protagonista única en un gran recinte barceloní després que deixés bocabadat al públic assistent al festival Primavera Sound d'aquesta passada edició. Els seguidors de la cantant esperen la data amb moltes ganes, però la darrera imatge de Rosalía a les xarxes socials posa en dubte en quines condicions actuarà, ja que apareix amb una màscara de vapor.  Potser només es tracta d'un mètode per cuidar la veu, mitjançant aquesta ajuda respiratòria, tot i que la seva cara mostra certa fatiga. En la imatge també es pot veure el seu nou sorprenent 'look' d'ungles.

Instagram Rosalía
Rosalía amb una màscara de vapor | Instagram

Preocupació pel seu estat de salut

La catalana podria estar malalta, en plena època de grip i refredats, no és cap exageració pensar que l'artista catalana no està en les millors condicions per actuar. El seu frenètic ritme de vida tampoc ajuda. Per sort, encara li queden 5 dies per recuperar-se i dóna la seva millor versió a casa, al Palau Sant Jordi.

Rècord de vendes

Dues hores van ser suficients perquè s'esgotessin les entrades pel concert de Rosalía a Barcelona. En vista de l'èxit, la cantant i compositora es va veure en l'obligació de fer un segon concert al Palau Sant Jordi. D'aquesta manera els fans de l'artista podran gaudir de la seva gira 'El mal querer' durant dos dies seguits, sempre que la seva salut li deixi estar en les millors condicions.

També et pot interessar...