Verdeliss i Aritz han sofert una crisi matrimonial

Verdeliss explica tota la veritat sobre la seva crisi matrimonial

La youtuber ha reconegut que les vacances que han passat a Los Ángeles els han servit per començar de nou, després de patir una forta crisi de parella

Verdeliss no deixa mai d’estar d’actualitat i més després que fes el salt de YouTube a la televisió de la mà de Telecinco i ‘Gran Hermano’. Últimament però, i des del naixement de la seva filla prematura Miren, la youtuber havia reconegut que el seu matrimoni no passava pel seu millor moment, i que ella i el seu marit Aritz estaven travessant una profunda crisi de parella.

D’això precisament ha parlat en la seva  última aparició pública amb motiu de la presentació del llibre de Carlota Corredera ‘Hablemos de nosotras’, un llibre en què apareix Verdeliss, ja que és una de les dones que ha estat entrevistada dins del llibre de la presentadora de ‘Sálvame’ per explicar la seva experiència com a dona i parlar de feminisme.

Verdeliss reconeix els alts i baixos de la seva parella

Després que confessés que el seu matrimoni no anava del tot bé, els reporters han volgut saber en quin punt estava la relació amb el seu marit, i ella ha contestat amb la sinceritat que la caracteritza: «És veritat que portem un any súper intens, el part prematur de Miren,  després vam tenir una època fluixa a l’estiu, però com a totes les parelles, que passen els seus alts i baixos. Però tampoc ha estat una crisi. Per a tot existeix el diàleg, intentar superar tots els entrebancs».

Verdeliss s'ha sincerat sobre l'estat de salut del seu matrimoni
Verdeliss s'ha sincerat sobre l'estat de salut del seu matrimoni | INSTAGRAM

Verdeliss també ha reconegut que la mudança a la seva nova casa, que s’ha allargat més del compte, ha propiciat massa tensions entre la parella i ha provocat més dificultats de les esperades en el dia a dia del seu matrimoni, però que gràcies a les vacances que van gaudir a Los Ángeles, van poder començar de nou i oblidar els mals moments:  «Vam estar de vacances i ens va anar molt bé. A vegades, necessites fer un 'reset' al teu dia a dia per a tornar a remuntar», ha assegurat reconeixent que actualment tot torna a estar de meravella entre la parella.

També et pot interessar...