Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.

El petó de Mario Vaquerizo amb un home que Alaska mai esperava veure

El cantant ha tingut una inesperada trobada televisiva amb un famós polític

Mario Vaquerizo es convertirà en un dels protagonistes de la primera entrega de Encuentros inesperados. Es tracta del nou programa conduït per Mamen Mendizábal a La Sexta on cada setmana es reuniran quatre personatges famosos del nostre país.

Seran personatges que, a priori, no tenen res en comú, però que s'asseuran sota el mateix sostre per parlar sobre un tema central. Cares conegudes del món de la política, l'art, la cultura o la informació que pretenen obrir un espai per al diàleg i l'intercanvi de postures.

El primer capítol, que serà emès aquest mateix dijous, ens ha sorprès amb un avenç en què podem veure una afectuosa trobada entre Mario Vaquerizo i un home molt conegut.

Mario Vaquerizo mirant a càmera.
Mario Vaquerizo mai ha confessat a qui vota | GTRES

Concretament, es tracta d'un polític català molt famós al nostre país que mai no hauríem imaginat rebent un petó del marit d'Alaska. Més si tenim en compte que el cantant de Nancys Rubias repudia la política. Malgrat que mai no ha confessat qui vota, sí que ha donat pistes sobre la seva inclinació cap a la dreta ideològica.

«Si dic a qui votaré, em fan fora del país. Ha arribat un moment en què decidiré que no votaré perquè no sóc dogmàtic i tots els partits ho són. T'obliguen a estar en un lloc o en un altre», confessava al programa Sábado Deluxe l'any 2018.

«No a l'esquerra no, no crec a l'esquerra», deixava anar entre rialles durant la seva participació a Tu cara me suena.

La inesperada trobada de Mario Vaquerizo amb un conegut polític català

Per al seu primer programa, Mamen Mendizábal ha aconseguit ajuntar en un mateix espai dos personatges molt diferents. Un showman i cantant davant un polític independentista que trepitja per primer cop Madrid després de ser indultat i sortir de la presó.

Mario Vaquerizo i Oriol Junqueras s'han vist les cares en una trobada en què, contra tot pronòstic, han tingut més coses en comú que diferències.

«Quan portes a un programa Oriol Junqueras esperes que parli de política. Però ho hem ajuntat amb Mario Vaquerizo perquè parlin de la fe», assenyalava la presentadora del nou format a La Roca.

Petó de Mario Vaquerizo a Junqueras
Mario Vaquerizo va fer un petó a Oriol Junqueras a 'La Sexta' | Atresmedia

Tot i pertànyer a dos mons diferents, tots dos personatges van poder dialogar, entendre's i passar una bona estona durant el rodatge del programa. Tant així que van protagonitzar un dels petons més inesperats de la televisió.

El sorprenent petó de Mario Vaquerizo a Oriol Junqueras

Tal com vam poder veure a l'avenç, Vaquerizo i Junqueras s'uneixen sense prejudicis a una xerrada reflexiva. També hi participen l'actor Alberto San Juan i la periodista Ana Iris Simón. Tots comparteixen opinions i aconsegueixen arribar a una entesa malgrat les seves discrepàncies.

«Dos dels fundadors de la cultura occidental van optar per no escriure mai perquè consideraven que l'única manera d'aprendre de manera efectiva només era dialogant. Ells van ser Sòcrates i Jesucrist. A cap els va donar per escriure...», explicava Oriol Junqueras mentre Mario Vaquerizo optava per interrompre el seu discurs i posar-se dret per fer-li un petó a la galta.

«Jo et faré un petó», deia el marit d'Alaska molt decidit i enlluernat amb les paraules del polític català.

El programa serà emès aquest mateix dijous a les 22:30 a La Sexta. Serà la primera de diverses entregues que tenen com a objectiu confrontar sota el diàleg personatges molt diferents.

En altres episodis es podrà veure l'artista Samantha Hudson i l'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, amb el periodista Marc Giró i l'exfutbolista Santiago Cañizares. O l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre i la cantant Mala Rodríguez.